Çatışma Haberleri

İstanbul'da çatışan 2 gemide hasar oluştu

Türkeli Demir Sahası'nda çatışan kargo ile dökme yük gemisinde hasar meydana geldi.

Yurthaber 25-03-2024 12:26

Rize'de sokak ortasında silahlı çatışma! Cep telefonuyla anbean kaydedildi: Yaralılar var

Rize, Mermerdelen Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde çatışma çıktı. İki grup arasında başlayan silahlı çatışmada 1'i kadın olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Mahalleli çatışma nedeniyle büyük panik yaşadı.

Haber 20-03-2024 18:53

Sarıyer’de çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı

Sarıyer’de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.

Yurthaber 18-03-2024 07:38

Sarıyer'de kafede silahlı çatışma: 1 ölü 1 yaralı

Sarıyer'de bir kafede çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Polis olay yerinde inceleme başlatırken, olaya karışan 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 18-03-2024 01:17

'Mardin'de çatışma çıktığı ve çok sayıda askerin yaralandığı' iddiası yalanlandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, terör örgütünün propaganda hesaplarından paylaşılan, “Mardin'in Bagok Dağı bölgesinde çatışma çıktı ve çok sayıda yaralı asker Midyat Devlet Hastanesi'ne getirildi” iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

Haber 13-02-2024 14:46

Meksikalı kartelin mermisi saatlerce tükenmedi: Tetikçinin oğlu tutuklanınca polise ateş yağdırdılar

Uyuşturucu kaçakçılığından kara para aklamaya birçok suçta uluslararası düzeyde ün sahibi Meksikalı Sinaloa karteli, tetikçilerinin oğlu tutuklanınca harekete geçti. Kartele bağlı Los Cazadores çetesi, çöllerle kaplı Sonora eyaletinde polise ateş açtı. Kurtarma girişimiyle başlayıp saatlerce süren çatışmanın görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 22-01-2024 11:36

Sevdiği kızı alamayan 16 yaşındaki çocuk sokakta çatışma çıkarttı! Dehşet anları kamerada

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre sevdiği kızı isteyen 16 yaşındaki H.U., kızın ailesi tarafından reddedilince aile bireylerine pompalı tüfekle ateş açtı. H.U. ve sevdiği kızın ailesi arasında sokakta çıkan çatışmada 4 kişi yaralandı. Çatışma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. İşte detaylar...

Haber 15-01-2024 11:30

ABD: İran'la çatışma arayışında değiliz

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Yemen’deki Husilere yönelik düzenlenen saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada, “İran’la çatışma arayışında değiliz. Olayları tırmandırmak istemiyoruz” dedi.

Haber 12-01-2024 23:14

Silahlı çatışma kamerada! Sokakta birbirlerine kurşun yağdırdılar

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir oto tamirci dükkanının önünde silahlı çatışma çıktı. Tarafların birbirine kurşun yağdırdığı çatışmada 5 kişi yaralandı. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Haber 28-12-2023 12:59

Nijerya'da katliam! Ölü sayısı 140'ı geçti

Nijerya’nın kuzeyinde çobanlar ile çiftçiler arasındaki çatışmaların sık sık yaşandığı Plateau eyaletindeki köylere düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 140'ı geçti.

Haber 26-12-2023 13:25

Sokak ortasında çatıştılar! O anlar saniye saniye görüntülendi

Konya'da iş yeri kurşunlaması nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 grup, tüfek ve tabancalarla sokak ortasında çatıştı. Çatışma anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaralanan kimsenin olmadığı olay sonrası çalışma yapan polis, 11 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 21-12-2023 11:00

İsrail mülteci kampını vurdu: 100 kişi hayatını kaybetti

İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor. Gazze'nin kuzeyindeki mülteci kampına yapılan saldırıda ilk belirlemelere göre 100 kişi hayatını kaybetti, 300 kişi de yaralandı. Gazze Sivil Savunma Müdürü Ahmed el-Kahlout yaptığı açıklamada, "Bu binalarda yüzlerce vatandaş yaşıyor. İşgal hava kuvvetleri bu bölgeyi ABD yapımı 6 bombayla yerle bir etti. Bu, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki son katliamı" dedi. İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari de İsrail’in Cibaliye Mülteci Kampı’nı vurduğunu doğruladı.

Haber 31-10-2023 17:03

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar Hollywood'u ikiye böldü!

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, Hollywood oyuncularından da tepki geldi. Hollywood oyuncuları saldırıları kınadı. Saldırıları kınayan bir açıklama yayımlamadığı gerekçesiyle ise Amerika Yazarlar Birliği'ne eleştiri yağdı.

Magazin 26-10-2023 09:29

Ankara'da silahlı kavgada 2 kardeş öldü

Ankara'nın Mamak ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kardeş hayatını kaybetti.

Yurthaber 19-10-2023 13:42

'Arabayı takip et' Taksiye binip çatışmaya gittiler! 2 yaralı 'El freninin üzerine yattım'

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde taksiye binen 3 kişi, husumetli oldukları 2 kişinin yanına giderek pompalı tüfekle ateş etti. Çıkan çatışmada 2 kişi, yaralandı. 4 şüpheli gözaltına alınırken, taksi şoförü Batuhan Biçer yaşananları anlattı.

Haber 18-10-2023 17:58

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e destek! 'Konuşmaktan çekinenler var ama...'

Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, İsrail - Hamas çatışmalarıyla alakalı bir paylaşımda bulundu. Başarılı futbolcu; Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail ve Filistin arasında yaşananlar tarihsel olarak herkes tarafından farklı okunabilir. Bana göre yıllardır olan şey, bir halkın çaresizce yok edilmesi." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 14-10-2023 21:52

Bölgede tansiyon tavan yaptı! O ülkeden çarpıcı açıklama: Haritanın değişeceğini öğrendim

7 Ekim'de başlayan ve gün geçtikçe şiddetini artıran İsrail-Filistin çatışması bölgedeki birçok ülkeyi de yakından ilgilendiriyor. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan İsrail'in savaş suçlarını bir an önce durdurmasını söyleyerek, "Direniş Cephesi liderleriyle yaptığım görüşmelerde, siyonist rejimin suçlarına karşılık vermeye karar vermeleri halinde bunun pişman edici olacağını ve işgal altındaki Filistin topraklarının mevcut haritasını değiştireceğini öğrendim." ifadelerini kullandı.

Haber 14-10-2023 13:44

İki aile arasında arazi çatışması: 2 ölü, çok sayıda yaralı var

Antalya’nın Serik ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada Ahmet ve Şerife Yavuz çifti hayatını kaybetti, kavgayı ayırmaya çalışan 2 jandarma personelinin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Haber 12-10-2023 22:20

İsrail - Hamas çatışmaları sporu da vurdu! UEFA'nın ardından FIBA da İsrail'deki maçları askıya aldı...

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), İsrail'deki mevcut güvenlik durumunu göz önünde bulundurarak, İsrail takımlarının FIBA Avrupa çatısı altındaki tüm maçlarını bir sonraki duyuruya kadar askıya alma kararı aldı. Karar, beş İsrail takımının Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup) ve FIBA Avrupa Kupası'nda oynayacağı tüm iç saha ve deplasman maçlarını kapsayacak.

Spor 09-10-2023 22:12

Kırıkkale'de terminalde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Kırıkkale'de otobüs terminalinde iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi silahla, bir kişi de darp sonucu yaralandı, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 06-10-2023 07:17

İzmir'de silahlı çatışma! Acilin önünde birbirlerine kurşun yağdırdılar

İzmir Çiğli’de bulunan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde, bir grup tarafından husumetlileri oldukları ile sürülen şahıslara yönelik meydana gelen silahlı saldırıda olayla ilgisi bulunmayan bir vatandaş yaralandı. Yaşanan panik anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 17-09-2023 13:59

Uşak'taki silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Uşak'ta sanayi sitesinde çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 07-09-2023 08:10

Balkonda otururken maganda kurşunuyla vuruldu! Çatışma görüntüleri ortaya çıktı

İzmir’in Buca ilçesinde 71 yaşındaki adamın balkonda otururken öldüğü çatışma anının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Öte yandan, olayla ilgili adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 2’si tutuklanırken, 2 şüpheli ev hapsine çarptırıldı. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 03-09-2023 22:18

Maltepe'de dehşet anları! Birbirlerine kurşun yağdırdılar... O anlar kamerada

İstanbul’un Maltepe ilçesinde seyir halindeki aracın önünü kesen bir kişi, otomobilden inerek kurşun yağdırdı. Önü kesilen sürücü ise kaçan aracın arkasından ateş etti. Silahların patladığı anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 03-09-2023 14:29

Çatışmalar Münbiç'e sıçradı! Arap aşiretleri birleşiyor, terör örgütü arkasına bakmadan kaçıyor: 22 köyü temizlediler

Suriye’nin doğusunda yer alan Deyrizor'da 27 Ağustos'ta başlayan çatışmalar alevlenerek devam ediyor. Terör örgütü PKK/YPG’nin Deyrizor Askeri Meclis grubunun lideri Ahmed el Habil’i alıkoymasının ardından birçok Arap aşireti birleşerek silahlı mücadele başlattı. Arap aşiretleri şu ana kadar 22 köyü terör örgütü PKK/YPG'den temizledi. Öte yandan çatışmaların Münbiç'e sıçradığı belirtildi.

Haber 03-09-2023 00:07

Polisle çatışıp kaçmışlardı... Vale cinayetinde yeni gelişme! Suç makinesi çıktılar

Başakşehir'de vale olarak çalışan Ogün Tekin'i öldüren, polis ekipleri tarafından aranırken ekiplerin "Dur" ihtarına uymayıp polisle çatışan 4 şüpheli Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yakalandı. Şüphelilerden ikiz olan Mikail Erdem ile Cebrail Erdem'den birinin 87, diğerinin 48 suç kaydı olduğu öğrenildi. Ayrıca şüphelilerle aynı evde yakalanan 2 kişinin de daha önce Esenyurt'ta işlenen bir cinayetin zanlısı oldukları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 29-08-2023 15:50

İstanbul'da çeteler gece yarısı ortalığı savaş alanına çevirdi! Kurşunlar havada uçuştu, kan döküldü... Adreslerinde bulunanlar şaşırtmadı

İstanbul'da dün gece yarısı sularında iki suç örgütü arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada Kenan Kılınç yaşamını yitirdi. Otomobiller ve iş yerleri de kurşunlandı. Çatışmanın ardından emniyet ekipleri harekete geçerek suç örgütlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Onlarca kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin adreslerinde bulunanlar şaşırtmadı.

Haber 20-08-2023 13:23

İstanbul'da hareketli saatler: Eyüpsultan'da, sokak ortasında çatıştılar!

İstanbul Eyüpsultan'da sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. İki ev, bir iş yeri ve otomobilin isabet aldığı olayda yaralanan olmadı.

Haber 05-07-2023 01:08

Adliye önünde vahşet! 4 kişinin öldüğü silahlı çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde geçtiğimiz yıl kan donduran bir olay yaşandı. Adliye önünde duruşma sonrası çıkan çatışmada 4 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Adliye önündeki korku dolu dakikaların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, 2 grubun silahla çatıştığı anlar ve yerde yatan yaralılar yer alıyor. İşte detaylar...

Haber 16-06-2023 17:59

Balıkesir'de iki aile arasında silahlı çatışma çıktı! Çok sayıda yaralı var

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde iddiaya göre aralarında husumet bulunan iki aile arasındaki silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1'i ağır 7 kişinin yaralandığı bildirildi. Kavganın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 31-05-2023 18:28

SON DAKİKA | Mardin'de hain saldırı! 1 asker şehit oldu

Son dakika haberi: Mardin Kızıltepe bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada, Tokatlı Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz şehit oldu.

Haber 28-04-2023 17:05

Sudan'da Türk çift çatışmanın ortasında kaldı, dehşet anlarını kaydetti! 'Her yerde cesetler vardı'

Sudan'da iç savaşın ortasında kalan Şükrü Tapan ve eşi Leyla Tapan, tahliye seferiyle İstanbul'a getirildi. Günlerce çatışmanın ortasında yaşadıkları apartmanda mahsur kalan çift, o anları da görüntüledi. Yaşadıkları dehşeti anlatan Şükrü Tapan, "Bütün binaların giriş katları bombalanmıştı, klimalar, trafolar patlatılmıştı. Dükkanlar yağlanmıştı, cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu. Yollar hep kapalıydı. İnternet yok, iletişim yok" diye konuştu.

Haber 27-04-2023 10:30

Sudan'daki Türklerin tahliyesine başlandı

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, son dönemdeki çatışmalar nedeniyle gündemde olan Sudan'daki Türk vatandaşlarının akıbeti belli oldu. İlk bilgilere göre Hartum'daki 140 Türk vatandaşının karayoluyla Etiyopya üzerinden tahliyesine başlandı.

Haber 23-04-2023 19:46

Sudan'dan ayrılmak isteyen vatandaşlara Dışişleri'nden çağrı: Uygun koşullar oluştuğu takdirde...

Dünya Sudan'daki çatışmalara kilitlendi. Son bilgilere göre 180'den fazla kişinin hayatını kaybettiği, 1800'den fazla yaralının olduğu ülkede sular durulmuyor. Dışişleri Bakanlığı, Sudan'daki vatandaşlara çağrı yaparak ayrılmak isteyenler için gerekli koşulların sağlanması durumunda yönlendirme yapılacağını belirtti.

Haber 18-04-2023 16:08

Sudan'daki çatışmaların büyük bilançosu: 180'den fazla ölü, 1800'den fazla yaralı

BM Sudan Özel Temsilcisi Volker Perthes, Sudan'daki çatışmalarda 180'den fazla kişinin öldüğünü, 1800 kişinin yaralandığını açıkladı.

Haber 17-04-2023 21:37

Sudan'daki çatışmalarda can kaybı sayısı 25'e yükseldi

Sudan'da ordu ile paramiliter güç Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) arasındaki çatışmalarda 25 kişinin öldüğü bildirildi.

Haber 16-04-2023 01:20

Karabağ'da tehlikeli gerginlik: Azerbaycan askerleri ile Ermeni güçleri arasında çatışma çıktı! Ölü ve yaralılar var

Karabağ'da Azerbaycan askerleri ile Ermeni güçleri arasında çatışma çıktı. İlk gelen bilgilere göre, her iki taraftan ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Azerbaycan tarafının kayıplarına ilişkin bilgi paylaşılmazken, Ermenistan basınında ise çatışmada 3 Ermeni polis memurunun öldüğü yönünde haberler yayınlandı. İşte detaylar...

Haber 05-03-2023 14:50

Sabaha karşı köprü o seslerle yankılanmıştı... Haliç'teki silahlı saldırının sebebi ortaya çıktı! Kan donduran detaylar

Haliç Köprüsü girişinde kan donduran silahlı çalışma olayı yaşandı ve 1 kişi hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren kişinin kimliği belli olurken öldürülen şahsın Cumali Aslan olduğu aktarıldı. Olayda yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Cumali Aslan'ın 20 gün önce cezaevinden çıktığı öğrenilirken kanlı çatışmanın nedeni de belli oldu. Yapılan çalışmalara göre, çatışmanın izi Kağıthane’de 20 gün önceki çete çatışmasına dayandı. Öldürülen kişinin de çetelerden birinin üyesi olduğu ifade edildi.

Haber 14-01-2023 16:44

PKK'lı teröristlerin pususundan cep telefonu kurtarmış! Uzman çavuş o detayı hastanede öğrendi: Orada olmasaydı...

PKK'lı teröristlerin hain pususu sonrası yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Demirtaş, o anları anlattı. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde görev yapan Demirtaş'ın sol bacağına mermi isabet ederken, diğer bir mermi ise cebindeki telefona denk geldi. Cep telefonunun merminin hızını kestiğini anlatan Demirtaş, "Bunu bana doktorlar söyledi. Telefon olmasaydı oraya giren mermi belki de şuan burada olmazdım. Allah’ın bileceği bir iş" diye konuştu.

Haber 19-12-2022 14:05

Çin ve Hindistan karşı karşıya geldi! Sınır bölgesinde çatıştılar... Yaralılar var

Çin ve Hindistan arasında yaşanan sınır gerginliği bu kez de çatışmaya sahne oldu. İki ülkenin sınır birlikleri arasında Himalaya Dağları'ndaki ihtilaflı bölgede çatışma yaşandı. 9 Aralık tarihindeki çatışmada iki taraftan da yaralanan askerler olduğu rapor edildi. Öte yandan ihtilaflı Ladakh bölgesindeki Galvan Vadisi'nde 15 Haziran 2020'de Hint ve Çin askerleri arasında çıkan çatışmada 20 Hint askeri ve 4 Çin askeri hayatını kaybetmişti.

Haber 12-12-2022 18:29

Tacikistanlı çete İstanbul'un göbeğinde çatıştı! Ölü ve yaralılar var

Tacikistan'tan gelen iş adamlarını tehdit ederek para aldıkları iddia edilen şebeke üyeleri, son işlerinde birbirlerine düşüp İstanbul'un göbeğinde sokak ortasında silahlı çatışmaya girdi. Çıkan çatışmada Bahodur Barotov (26) ölürken 2 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

Haber 08-12-2022 16:26

Edirne'de hareketli anlar! Sokak ortasında çatışma çıktı... Küçük çocuk mermilerden son anda kurtuldu

Edirne'de güpegündüz sokak ortasında çatışma çıktı. İki araç içinde bulunanların birbirlerine karşılıklı ateş açtığı çatışmada bir kişi yaralanırken, olayla ilgili dört şüpheli gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan çatışmada bir çocuğun kurşunların hedefi olmamak için park halindeki otomobilin arkasına saklandığı görüldü.

Haber 05-12-2022 19:30

Uşak'ta cinsel saldırı olaylarının şüphelisi, polisle girdiği çatışmada öldü

Ölen zanlının, dün sabaha karşı zorla girdiği evdeki üniversite öğrencilerini tehdit ederek gece saatlerine kadar burada kaldığı öğrenildi

Yurthaber 05-12-2022 08:35

Antalya'da hareketli dakikalar... Dur ihtarına uymayıp polise ateş açtılar! 2 polis yaralandı, 1 şüpheli öldürüldü

Antalya'da "dur" ihtarına uymayan şüphelilerin açtığı ateş sonucu 2 polis yaralandı. Manavgat ilçesinde meydana gelen olayda, polisle çatışan şüphelilerden biri vurularak öldürüldü. Öte yandan 3 zanlı da gözaltına alındı. İşte haberin detayları...

Haber 29-11-2022 01:18

Çorum’da çıkan kavgada iki kişi yaralandı

Olay yerinden kaçan otomobili durdurmaya çalışan polis aracına başka bir araçtan ateş açıldı

Yurthaber 28-11-2022 07:27

Ankara’da akaryakıt istasyonunda silahlı çatışma: 2 ölü

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda, husumetli kişiler arasında çıkan silahlı çatışmada, 2 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-11-2022 08:55

Tatvan’da iki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Yurthaber 14-11-2022 08:37

Aksiyon filmlerini aratmayacak görüntüler! Polisin arabaya yaklaştığı anlarda silahı çeken şüpheli kurşunların hedefi oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Illinois eyaleti aksiyon filmlerini aratmayacak anlara sahne oldu. Polis memurları durdukları araçtaki şüpheliyi yakalamak için arabaya yaklaştıklarında adamın silahına davranması üzerine karşılık verdi. Polisin kurşun yağmuruna tuttuğu şüpheli olay yerinde hayatını kaybetti.

Trend 28-10-2022 07:57

Şanlıurfa'da ortalık karıştı! Okul çıkışı çatışmanın ortasında kaldılar... Ölü ve yaralılar var

Olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde meydana geldi. Akraba olan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Okuldan çıkıp çatışmanın ortasında kalan Faruk Çınar (16) ile Sümeyye Yeten (16) hayatını kaybederken 13 kişi de yaralandı.

Haber 24-10-2022 18:29