Çıplak Haberleri

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor! Görenler çok farklı bir şey zannetti... Gerçek ise bambaşka çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede viral olurken yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformundan yapılan paylaşımda bir rock konserinde kadının iç çamaşırıyla şov yaptığı zannedildi. Ancak gerçek tamamen optik yansılmadan ibaretti. Görüntüler ilk bakışta kullanıcıları ikiye ayırdı.

Trend 09-04-2024 11:11

Sokakta çırılçıplak dolaştı! Farklı noktalarda böyle görüntülendi

Yalova’da bir şahsın sokaklarda çırılçıplak şekilde dolaştığını gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Şahsın farklı noktalarda farklı vatandaşlar tarafından görüntülendiği öğrenildi.

Haber 03-04-2024 13:28

Yer: Adana! Sokak ortasında çıplak dolaşan yabancı uyruklu kadına battaniyeyle müdahale ettiler... Üzerini böyle örtmeye çalıştılar

Adana'nın Seyhan ilçesnin Gürselpaşa Mahallesi'nde mahalleli sabah saatlerinde ilginç bir manzarayla karşılaştı. Yabancı uyruklu olduğu iddia edilen bir kadının çıplak bir şekilde koştuğu anlara vatandaşlardan battaniyeyle müdahale gecikmedi. O anlar sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 23-03-2024 10:36

Kıyafetsiz sokağa çıkan çifti görenler ne yapacağını şaşırdı! Olayı tüm çıplaklığıyla tartışıyorlar

Her gün hatta her saat değişen sosyal medyanın gündemini bu kez bir çift belirledi. Ne altlarında ne üstlerinde hiç kıyafet olmayan çift Ankara'da sokağa çıkarak tartışmaya başladı. Neden böyle bir şey yaptıkları henüz bilinmeyen çifti görenler ise telefonlarına sarılarak çifti izledi.

Haber 07-03-2024 11:17

'Kızıma nasıl çıplak fotoğraf atarsın' Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşırtmadı: Yine onlarca mağdur var

Her gün çıkan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Sahte kadın profiliyle erkeklere çıplak fotoğraf atan dolandırıcılar erkeklerden çıplak fotoğraflar istedi. Sonra da başka bir numaradan ulaşıp, 'Sen benim kız kardeşime, kızıma nasıl böyle atarsın' diyerek tehdit etti. En son kendini avukat olarak tanıtan dolandırıcılar bunun karşılığında para istedi. Gerçek avukat isimleri kullanan dolandırıcılar olaydan habersiz başka avukatları da zor durumda bıraktı.

Haber 02-03-2024 09:35

Mecbur kalmadıkça kıyafet giymediklerini söyleyen çift çırılçıplak yaşıyorlar! Natüralist çift gündem yarattı... 'Sapık değiliz'

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşayan 48 yaşlarındaki Simon ve Helen Berriman çifti natüralist yaşam tarzları sayesinde sosyal medyanın gündemine yerleşti. İlk başlarda eşi Simon'un çıplak bir şekilde dolaşmasından hoşlanmadığını dile getiren Helen, "İlk başta buna çok karşıydım. Bununla gerçekten bir sorunum vardı. Alışmam biraz zaman aldı" dedi.

Trend 13-02-2024 14:45

Görenler gözlerine inanamadı: Dondurucu havaya aldırış etmeden sokaklarda çırılçıplak gezdi!

İngiltere'nin Birmingham şehrinde bir adam çırılçıplak bir şekilde sokaklarda gezindi. Dondurucu havaya aldırış etmeden yürüyen adamın o anları çevredekilerin şaşkın bakışları eşliğinde kayıt altına alındı.

Trend 15-01-2024 10:51

Büyükanne ve büyükbabasının yaşadığı çıplaklar kampını ziyaret etti! 14 yaşındaki çocuk cinsel saldırıya uğradı

Minnesota'daki bir natüralizm kolonisinde yaşayan büyükanne ve büyükbabasını ziyaret eden 14 yaşındaki kız bölgede sakinlerinden biri tarafından cinsel saldırıya uğradı. 69 yaşındaki bir adam üçüncü derece cezai cinsel davranışla suçlandı.

Trend 22-11-2023 08:05

Çıplak bir şekilde sokak dolaşıyordu! Kendisine müdahale etmek isteyen polisin aracını çalıp kaçtı... Ortalığı birbirine kattı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas bölgesindeki sokakta çıplak bir şekilde dolaşan adam ortalığı birbirine kattı. Kendisini fark eden polis memurlarıyla kaza eden adam polisin devriye aracını çalarak olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken bir arabaya çarptı. Olayda iki kişinin ağır şekilde yaralandığı ifade edildi.

Trend 02-11-2023 14:56

Çırılçıplak mağazanın içinde dolaştı! Görenler ne olduğunu anlayamadı... Çocuklardan da utanması yok

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinin Seattle bölgesindeki bir mağazada kaydedilen görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan çıplak bir adamın mağazanın içinde uygunsuz bir şekilde dolaşarak çocuklara dokunmaya çalıştığı anlar kaydedildi. İsmi açıklanmayan adam gözaltına alınarak akıl sağlığının kontrol edilmesi için hastaneye sevk edildi.

Trend 11-10-2023 10:20

Bu girişimcilik fikri çok konuşulur! Tekneyi otel yaptılar...“Kocam ve ben çıplaklar için bir otel açtık”

54 yaşındaki Fiona Discombe ve 51 yaşındaki kocası Michael ilginç fikirleri sayesinde sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 22 metrelik bir tekneyi natüralizm savunucuları için bir otele dönüştürdüklerini dile getiren Fiona, “Kocam ve ben çıplaklar için bir otel açtık” dedi.

Trend 05-09-2023 14:29

Çatıda çıplak halde güneşlenmişti! Kimliği şaşırttı... Cezası belli oldu

Düzce’de, bir binanın çatısında çıplak şekilde yatıp güneşlendikten sonra polis sirenini duyup kaçan kişinin apartmanın sahibi S.Y. (50) olduğu ortaya çıktı. Almanya'da emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleştiği öğrenilen S.Y.'ye Kabahatler Kanunu kapsamında 617 TL ceza kesildi.

Haber 27-07-2023 13:03

Yer: Düzce! Çatıda çıplak güneşlenen adam polis sirenlerini duyunca kaçtı... Komşular ihbar etti

Düzce’de yaşanan ilginç bir görüntü gündem yaratmayı başardı. İsmi açıklanmayan bir adam bir binanın çatısına çıkarak çıplak bir şekilde güneşlenmeye başladı. Çevredekilerin ihbarları üzerine polis ekipleri olay yerine gelirken siren seslerini duyan adam hemen toparlanarak kaçtı.

Trend 25-07-2023 16:03

“Çıplaklar Festivali” isyan ettirdi! Köyü çıplaklar bastı, halk canından bezdi... Evlerini böyle terk ettiler

İngiltere’nin en büyük çıplaklar festivaline ev sahipliği yapan Somerset bölgesindeki Langport sakinleri duruma isyan etti. Köy halkı yerleşim yerlerinin yüzlerde çıplak turist tarafından işgal edildiğini ve bu yüzden festival sürecinde köyü terk etmeye karar verdiklerini söyledi. Köylüler 6 gün boyunca devam edecek festivaldeki nudistlerden adeta arkalarına bile bakmadan kaçtı.

Trend 08-07-2023 13:21

Düğün fotoğrafçısı sapık çıktı! Soyunurken gizlice fotoğraflarını çekti... “Ona güvenmiştim”

Düğün fotoğrafçısı David Glover, stüdyosundaki soyunma odasına gizli kamera yerleştirerek birçok kadın müşterisinin fotoğraflarını çektiği için tutuklandı. Kimliği tespit edilemeyen 70’e yakın kadının çıplak fotoğraflarını çeken Glover aynı zamanda müşterisi olan eski bir arkadaşı Michelle Pharo’nun dikkatiyle yakayı ele verdi.

Trend 07-07-2023 15:16

Bir gören bir daha baktı! Üzerini çıkartarak yarı çıplak köpeklerini gezdirdi... Kimseye aldırış etmeden yürüdü

Brezilya’nın güneyindeki Santa Catarina eyaletindeki bir tatil kenti olan Balneario Camboriu’da yaşanan ilginç bir olay sosyal medyada gündem yarattı. Şehrin en kalabalık sokaklarından birinde üstsüz bir kadın köpeklerini gezdirirken dikkatleri çekti ve polis ekipleri tarafından yakalandı.

Trend 25-05-2023 10:53

Sütyensiz giydiği tişörtüyle dışarı çıkınca çıplak gibi göründü! Anında pişman oldum

Büyük göğüslü kadınların tercih ettiği kıyafetler oldukça riskli olabiliyor. Büyük göğüslü kadınlar rahat bir şekilde dekolte giyemediklerini paylaşırken kullandıkları kıyafet renkleriyle de sorun yaşayabildiklerini söylüyorlar. TikTok'ta dışarıda giydiği bir tişörtü paylaşan kadın çıplak göründüğü için pişman olduğunu anlattı.

Kadin 05-05-2023 11:16

Bronzlaşmak için çırılçıplak soyundu! Kıvrımlı model evde bronzlaşma yönteminin her adımını gösterdi

Bronz cilt çok daha pürüzsüz ve bakımlı bir görünüm sağlayabiliyor. Bu nedenle bronzlaşmak için yazı beklemek istemeyenler bronzlaştırıcı ürünler kullanıyor. Sosyal medyada beden pozitifliği savunuculuğu yapan Sophie Last, çırılçıplak soyunarak cildini nasıl bronzlaştırdığını gösterdi. Takipçileri tarafından büyük ilgi göre Sophie, çıplak vücuduna uyguladığı bronzlaştırıcının etkilerini teker teker açıkladı.

Kadin 18-04-2023 16:13

Doğum günü videosu çekerken, karısının çıplak halini de paylaştı! ''Artık tüm dünya karımın ne kadar güzel olduğunu biliyor''

Almanya'nın efsane futbolcusu Andreas Brehme'nin başına talihsiz bir olay geldi. Belirli bir ücret karşılığı hayranlarına doğum günü mesaj videoları çeken Andreas Brehme, yanlışlıkla eşinin çıplak halini kaydetti.

Spor 29-03-2023 13:46

Başı ve kolları olmayan çıplak cesette korkunç detay ortaya çıktı! Meğer kollarını...

Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen korkunç olayda yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ormanda bir kişi gezintiye çıktığı sırada ceset buldu. Ancak olayı tüyler ürperten noktaya getiren şey ise cesedin çıplak ve başıyla kollarının olmamasıydı. Ekiplerin 40 yaşlarında bir erkeğe ait olduğunu belirlediği cesetle alakalı yeni gelişmede bir ayrıntı daha netleşti. İlk incelemede cesedin kollarının bıçakla kesildiği belli oldu.

Haber 20-01-2023 15:18

Brezilyalı Milli voleybolcudan çırılçıplak paylaşım! Sevenleri tepki gösterdi

Ülkesi Brezilya'nın tanınan sporcuları arasında olan Carol Gattaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ortalığı karıştırdı. Gattaz çırılçıplak şekilde bir şelalenin önünde oturmuş halde bir pozunu paylaşırken, bazı kesimler bu paylaşıma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 30-12-2022 09:28

Yetişkin içerik yıldızı Noel takvimi için çırılçıplak soyundu! Kocasının hediye ettiği seks oyuncaklarını alıp...

Öğretmenlik kariyerine son verip yetişkin içerik sektörüne atılarak şöhret kazanan ve kendisine başarılı bir kariyer inşa eden Courtney Tillia, Noel için çıplak bir takvim hazırladığını ve kocasının ona hediye ettiği "tonlarca" müstehcen hediyeyi de içeriklerini renklendirmek için kullandığını açıkladı.

Trend 25-12-2022 17:26

Hülya Avşar'dan yeni klibine çok konuşulacak yorum: 'Çıplaklık hissi veriyor olabilir'

Son çektiği kliple magazin dünyasında çok konuşulan Hülya Avşar'dan yeni açıklama geldi. Muhabirin 'Yeni klibiniz çok konuşuldu" demesi üzerine Hülya Avşar, "Aslında orda çıplaklık yok. Çıplaklık hissi veriyor olabilir" ifadelerini kullandı.

Magazin 24-12-2022 17:46

Natüralizmi savunan çift yeni yıl rutinleriyle herkesi şaşırttı! “Noel’i çıplak geçirmeyi seviyoruz. Misafirlerimizin önünde bile...”

İngiltere’de yaşayan natüralist bir çift Noel gelenekleriyle herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Helen ve Simon Berriman çifti natüralizmi savunarak yılbaşını tamamen çıplak bir şekilde geçirmeyi tercih ediyor. Noel ağaçlarını süslüyor, birbirlerine hediyeler alıyor ve aile üyeleriyle birlikte büyük bir yılbaşı yemeği yiyor. Ancak tüm bunları alışılmışın dışında çırılçıplak bir şekilde gerçekleştiriyor.

Trend 23-12-2022 11:36

Sadece meyveyle besleniyor genellikle çıplak yaşıyorlar! ''Zaten böyle doğmadık mı?''

Ayelet Alfasia ve Dima Gaysinski, iki genç doğa bilimci. Kendileri sadece doğal bir yaşam tarzına adayan bu çift, yaşayış biçimleri ve beslenme düzenleriyle dikkat çekiyor. Doğal olmayan hiçbir şeyi kullanmayacaklarına yemin ettiklerini söyleyen İsrailli doğa bilimciler, ayrıca mümkün olduğunca çıplak bir yaşam tarzını benimsediklerini söylediler. Bunun yanı sıra sadece kendi topladıkları meyveleri, yaprakları ve yemişleri yiyerek beslendiklerini ve temiz akarsulardan ve çeşmelerden su içtikleri

Trend 13-12-2022 15:00

Böyle destek görülmedi! Yüzlerce kişi bir araya gelip komşuları için soyundu.... Görünce gözlerine inanamadı

Avustralya'da yaşayan bir grup insan, aynı bölgede yaşadıkları ve sevdikleri bir dostlarına kanser teşhisi konması ve zorlu bir tedavi süreci geçirmesinin ardından, onun için bir şeyler yapmak istedi. Ancak akıllarına gelen destek yöntemi oldukça şaşırtıcıydı. Tam 145 kişilik bir gönüllü ekibiyle kamera karşısına geçip poz veren bu topluluk, görüntülerle derlenen bir takvim hazırlayarak arkadaşları için bağış topluyorlar.

Trend 08-12-2022 11:48

Bir 'çıplak' vakası daha! Kimse anlayamadı; kadın sokak ortasında uluorta yürürken herkesi şaşırttı

Sokakta anlaşılmaz biçimde çırılçıplak yürüyen vatandaşların görüntülerine bir yenisi eklendi. Son 'çıplak vatandaş' vakasının adresi İstanbul'un Esenyurt semti oldu. Siyahi kadının çırılçıplak halde sokakta yürüdüğü anlar bir başka vatandaşın kamerasıyla görüntülendi.

Haber 06-12-2022 09:08

Twitch yayını yaparken bir anda annesi yarı çıplak odanın önünden geçti! İç çamaşırıyla canlı yayına çıkınca...

İsmi açıklanmayan bir Twitch yayıncısı sosyal medyadan açtığı canlı yayında oyun oynadığı sırada talihsiz bir olay yaşadı. Kendisini oyuna kaptıran yayıncı, yatak odasının kapısının açık olduğunu fark etmedi. Oğlunun odasının önünden iç çamaşırlarıyla geçen anne bir anda canlı yayında gözüktü ve o anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 05-12-2022 17:23

Ev arkadaşı çıplak fotoğraflarını internette yayınladı! Kurban olması beklenirken 'zengin' oldu

ABD, Nashville'de yaşayan iki çocuk annesi yetişkin içerik üreticisi Tawni Jade, yakın zamanda penis görünümlü tatlılar satarak başladığı girişimiyle gündem olmuştu. Jade şimdi de, sektöre atılma hikayesini anlatarak herkesi şaşkına çevirdi. Eski bir ev arkadaşının çıplak fotoğraflarını internete sızdırması üzerine bu sektöre girdiğini anlatan yıldız, hikayesiyle herkesi şoke etti.

Trend 01-12-2022 18:20

Üstsüz güneşlenirken çekilen fotoğrafını aynı akşam sosyal medyada görünce şoke oldu!

Avustralya, Sidney'de yaşayan Lily Cook, iki hafta önce kız kardeşiyle sahilde dinlenirken üstsüz bir şekilde güneşleniyordu. Ancak bir yabancının onları fotoğrafladığını fark edince, duruma müdahale etmek istedi ve onlarla iletişim kurdu. Aynı günün akşamı görüntülerini Instagram'da görünce ise şaşkına döndü. Ancak sonrasında olanlar akıl almazdı.

Trend 28-11-2022 12:57

Gündem olan proje! Binlerce insan çırılçıplak soyunup vücutlarını sergiledi

Cumartesi günü Sidney'in Bondi Plajı'nda Ulusal Cilt Kanseri Eylem Haftası'nın bir parçası olarak 2500'den fazla insan çırılçıplak soyunup poz verdi. Halka açık alanlarda yaptığı çıplak grup çekimleriyle tanınan New York merkezli fotoğrafçı Spencer Tunick ve Avustralyalı yardım kuruluşu Skin Check Champions'ın ortaklığıyla gerçekleşen bir proje kapsamında çekilen görüntüler büyük yankı uyandırdı.

Trend 27-11-2022 17:28

2023 takvimi için çırılçıplak soyundular! Buz gibi havada denize girip poz verdiler

İngiltere'nin çeşitli bölgelerinde yıl boyunca yüzen insanları bir araya getiren bir yüzücü topluluğu olan Hele Bay Merbabaes isimli grubun bazı kadın üyeleri, 2023 yılı takvimi için çırılçıplak soyunup poz verdi. Bazı sosyal sorumluluk kuruluşları için bağış toplamak ve vücut pozitifliğini teşvik etmek için soyunan bu grubun görüntüleri, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Trend 27-11-2022 14:25

Görenler gözlerine inanamadı! Otoyolda motosikletine çırılçıplak bindi... Kimseye aldırış etmeden sürdü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki Buzzard Beach yakınlarındaki bir otobanda camından dışarı bakan Tifanny Khoudali isimli bir sürücü büyük bir şaşkınlık yaşadı. Arabasının hemen önünde çırılçıplak motosiklet süren 40’lı yaşlarındaki kadını fark eden sürücü o anları çekerek sosyal medyadan paylaştı.

Trend 25-11-2022 08:04

Esrarengiz ölümde korkunç tahmin! Kadının köprü altında çıplak halde yattığını görünce...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, kan donduran bir olay meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar, köprü altında bir kadının çıplak halde hareketsiz yattığını görünce ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. İlk belirlemelere göre kadının arbedede boğularak öldürüldüğü tahmin ediliyor. Polis olayla alakalı soruşturma başlattı.

Haber 24-11-2022 18:11

Harley Davidson motorunun tepesinde 'çırılçıplak' gezen kadın görenleri şoke etti!

ABD'nin Lake County, Buzzard Beach yakınlarında seyir halinden gördüğü ilginç şeyi kameraya alan Tiffany Khoudali, paylaştığı görüntülerle herkesi şoke etti. Orta yaşlı bir kadının, tamamen çıplak bir şekilde Harley Davidson motosikletini sürerken çekildiği bu görüntüler ağızları açık bıraktı.

Trend 24-11-2022 09:48

Böyle şehir turu görülmedi! Onlarca insan çırılçıplak soyunup bir gemiye bindiler...

Kendisini çıplak ve özgür olmaya adamış insanlardan oluşan bir grup olan Get Naked Australia tarafından düzenlenen şehir turu sosyal medyada gündem oldu. Yakın zamanda natürizmi, çıplaklığı ve beden olumlamayı teşvik etmek amacıyla Sidney Limanı'na yelken açan bir tekneyle şehri turlayan grubun macerası olay oldu. Ancak aldıkları tepkiler tamamen olumlu değildi.

Trend 10-11-2022 12:25

'Kıllarım yüzünden tecavüz tehdidi alıyorum' demişti! Çıplak pozlarıyla meydan okudu

Geçmişte ünlü bir spor markasının reklam filminde kıllı bacaklarıyla yer aldığı için tecavüz tehditleri alan Arvida Byström, şimdilerde çıplak pozlarıyla dikkatleri üzerine topluyor. İddialı paylaşımlarına hız kesmeden devam eden İsveçli modelin pozlarına yorum yağıyor.

Magazin 10-11-2022 09:43

Yarı çıplak müze ziyaretleri gündem oldu! Kimileri kızdı kimileri ise beğeni butonuna çöktü

Popüler OnlyFans yıldızları ve Instagram fenomenleri olan Alex Mucci ve Eva Menta'nın, ünlü bir sanat müzesi olan Uffizi Galerisi'ne yaptığı ziyaret gündem oldu. Ünlü bir tablonun önünde çekilen fotoğraflarını sosyal medyada hesaplarında paylaşan ikili, paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerlerine çekerken, politikacıları da çileden çıkardı. Çünkü ikisi de göğüslerini apaçık gösteren transparan birer bluz ve vücut hatlarını tamamıyla belli eden birer tayt giyerek poz vermişlerdi.

Trend 31-10-2022 12:54

İzleyenler şoke oldu! Canlı yayında komedyen bir anda soyunmaya başladı, sunucu ne yapacağını şaşırdı

Transseksüel komedyen Jordan Gray, Channel 4'un komedyen Ben Elton'ın ev sahipliğinde yeniden başlatılan Friday Night Live programı sırasında tüm kıyafetlerini çıkarmaya karar vermesiyle izleyicileri şaşırttı. O anlar sosyal medyada gündem yaratırken sunucunun şaşkınlığı da canlı yayında saniye saniye ekranlara yansıdı.

Trend 22-10-2022 10:58

İtalyan ibadet merkezinin merdivenlerinde çırılçıplak soyundu! İngiliz sosyal medya fenomeni öfkeye neden oldu

İngiliz bir sosyal medya fenomeni, müstehcen bir fotoğraf çekimi için yanlış bir mekan tercih etti. İtalya'nın Amalfi kentindeki bir katedralin önünde, sadece kırmızı bir örtüyle göğsünü ve bikini bölgesini kısmen örterek fotoğraf çekimi yapan genç kadın, onu gören ve dehşete düşen bölge sakinleri tarafından kayda alındı. Garip mekan tercihi ise büyük çoğunluk tarafından öfkeyle karşılandı.

Trend 20-10-2022 09:49

20 kadın, birlikte yürüyorlardı! Çıplak koşucuya rastlamayı beklememişlerdi ama...

Kişisel bir antrenör eşliğinde 40 kilometrelik uzun bir yürüyüş mücadelesine çıkan 20 kişilik bir kadın grubu, çıplak bir koşucuyla karşılaştıklarında şoke oldular. Adamın arkadaş canlısı tavrı sorun yaratmasa da soğuk havadaki garip tercihi kafaları karıştırdı.

Trend 13-10-2022 12:51

Çıplak pozları çok konuşulmuştu... Duruşmaya damga vurdu! Adnan Oktar'a hayranım, aşığım

Adnan Oktar organize suç örgütü davasında mütalaaya karşı beyanlar alındı. 72'si tutuklu 215 sanığın yeniden yargılandığı davada dikkat çeken beyanlar duruşmaya damga vurdu. Tutuksuz sanık Zeynep Şener dosyanın hakkının beraat olduğunu savunarak, "40 yıldır edinilmiş samimi bir çaba var. Allah rızası var. Hayatımızın amacı Allah rızası" dedi. Bir dönem verdiği çıplak pozlarla anılan Tülay Hatice Kumaşçı ise, "Adnan Bey'in gücü kuvveti yerinde, Adnan Bey'e hayranım, aşığım" ifadelerini kullandı.

Haber 10-10-2022 18:47

Çağlayan'da skandal görüntü! Çırılçıplak halde caddede yürüyen kadın, kimseye aldırış etmedi

İstanbul Çağlayan'da çıplak halde yolda yürüyen kadın görenleri şoke etti. Kimseye aldırmadan cadde boyunca yürümeye devam eden kadın cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber 10-10-2022 15:22

İtfaiye aracından böyle indi! Topuklularıyla, yarı çıplak halde kulübe girdi

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde, San Jose'de bulunan ve 'San Jose'nin tamamen çıplak tek striptiz kulübü' olarak bilinen The Pink Poodle striptiz kulübüne bikinisi ve yüksek platform topuklu ayakkabıları dışında hiçbir şey giymeden gelen bir striptizcinin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra viral oldu. Ancak daha da garip olan şey, genç kadının mekana bir itfaiye aracı ile gelmesiydi.

Trend 10-10-2022 07:54

Televizyonda çırılçıplak soyundu! Sunucu şoke oldu... “Şimdiye kadarki en seksi büyükanne”

İngiltere’de E4 kanalında yayınlanan Send Nudes: Body SOS programı yine ilginç anlara sahne oldu. Programa konuk olan 36 yaşındaki Melissa isimli bir kadın torum sahibi olduktan sonra klişeleşmiş yaşlı bir büyükanne olarak görülmesini önlemek için göğüs estetiği yaptırmak istediğini dile getirdi. Melissa’nın tamamen çıplak bir şekilde kamera karşısına geçtiği anlarda sunucu kadının vücudunu görünce büyük bir şaşkınlığa uğradı.

Trend 06-10-2022 13:07

Çıplaklığı yüzünden dava edilmişti! Mahkemeye de çıplak gitti

İspanya'da natürist olduğunu iddia eden Alejandro Colomar isimli genç adam, sokaklarda çıplak dolanmak suçundan defalarca para cezasına çarptırıldı. Suçlamalara ilişkin gerçekleşen mahkemeye katılmak için Valensiya'da gerçekleşen mahkemeye katılan Colomar, oraya da çıplak gitti.

Trend 03-10-2022 11:08

Görenler anlam vermedi! 300 metrelik vadide tamamen çıplak bir şekilde mahsur kalan adam kurtarıldı

Brezilya’da bir doğa parkurundaki derin bir vaidye düşen tamamen çıplak bir adam kurtarma çalışmalarının sonucunda mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Ülkenin hava kuvvetleri tarafından yürütülen kurtarma çalışmalarında adamın çıplak olmasının nedeninin tam bir sır olarak kaldığı ifade edildi.

Trend 12-09-2022 11:41

“Çıplak marangoz” olarak ünlenmişti! Polis karakoluna şeffaf tangasıyla gidince ortalık karıştı

Sosyal medyada çıplak marangoz lakabıyla tanınan doğa bilimci Robert Jenner, nudizmin en büyük savunucularından biri. Günlük hayatında tamamen çıplak dolaştığı için pek çok kez hakkında dava açılan Jenner, son olarak bir polis karakoluna cinsel organını açığa çıkartan şeffaf bir tanga iç çamaşırıyla gidince ortalık bir anda karıştı.

Trend 07-09-2022 09:37

Yer: Fatih... Çırılçıplak soyunup etrafa saldıran Rus kadın, mahalleliyi isyan ettirdi

İstanbul Fatih'te Türk vatandaşlığına geçtiği belirtilen bir Rus kadın, mahalleliyi isyan ettirdi. Alkol ve uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen ve çıplak vaziyette çevredekilere saldıran kadının o anları cep telefonu kamerasına yansıdır. Esnaf ve mahalle sakinleri, Rus kadının bu hallerinden şikayetçi olurken birçok defa benzer şeyler yaşandığını söylediler.

Haber 20-08-2022 09:13