Omer Demirer Haberleri

Ata Demirer kardeşi Cenk Demirer'le pozunu paylaştı! Çok benziyorlar

Verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümü beğeni alıyor. Oyuncu bu kez kardeşiyle beraber paylaştığı pozla gündeme geldi. Oyuncunun hayranları kardeşini ona benzetti.

Magazin 2024-04-21 10:10:59

İYİ Parti'de bir istifa daha! Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer partisinden istifa etti

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bir yardımcısı daha partiden istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, partisinden ve tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 2024-04-17 16:08:31

30 kilo vermişti! Son haline gelen yoruma Ata Demirer sessiz kalamadı... Şimdi resmen yakışıklısın

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümüne beğeni yağıyor. 30 kilo veren Ata Demirer kendisine gelen bir yoruma sessiz kalamadı.

Magazin 2024-03-28 14:24:42

AK Parti'den İmamoğlu'nun sözlerine tepki: Ev kadınlarını küçümseyen tavrı kınıyoruz

İBB Başkanı ve CHP Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı programda kadınlar seçmenlerle ilgili sözlerine AK Parti İstanbul Başkanı Saliha Demirer'den tepki geldi. Demirer, "CHP'li İBB Başkanının ev kadınlarını küçümseyen tavrını ise kınıyorum." dedi.

Haber 2024-03-05 11:45:27

Ata Demirer belediye seçimlerine değindi! Belediye başkan adayı olacak mı?

Ata Demirer, 3 yıl aradan sonra Ata Demirer Gazinosu'nun yeniden gösterime gireceği duyurmuştu. Demirer, kapalı gişe oynadığı 'Ata Demirer Gazinosu'nda belediye seçimlerine de değindi.

Magazin 02-03-24 15:54

5 ayda 30 kilo verdi! Ata Demirer yeni imajıyla olay oldu! 'Filinta gibi'

Son dönemde verdiği kilolar ile adından sıkça söz ettiren ünlü komedyen Ata Demirer 5 ayda 30 kilo verdiğini açıklamış ve hakkında çıkan mide ameliyatı haberleri yalanlamıştı. 'Et, balık, protein' ile beslendiğini söyleyen Demirer şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 06-02-24 16:16

Ata Demirer 30 kilo verdim deyip açıkladı! Bağırsaklarını yıkattı mı? İşte zayıflama sırrı

Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen Ata Demirer, Empati programına konuk oldu. Ünlü komedyen Ata Demirer 30 kilo verdiğini söyleyerek hakkından iddialara da yanıt verdi. Ata Demirer nasıl zayıfladığını da açıkladı.

Magazin 01-02-24 11:26

'Yılın Komedi İnsanı' seçilmişti! Ata Demirer'den yeni yıl mesajı

Verdiği kilolarla gündeme gelen ünlü oyuncu Ata Demirer bu kez de sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Demirer, yeni yıl yaklaşırken bir not paylaştı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı...

Magazin 28-12-23 16:02

GQ Ödül Törenine Ata Demirer'in fit görüntüsü damga vurdu!

GQ Men Of The Years 2023 ödül töreni gecenin en çok konuşulanları arasında ünlü komedyen Ata Demirer'de vardı. Yılın Komedi İnsanı ödülüne layık görülen Demirer, fit görüntüsüyle de herkesi şoke etti.

Magazin 18-12-23 23:32

Seçil Erzan, ünlü komedyen Ata Demirer'i de aramış, 131 saniyelik sır görüşme! Fon dolandırıcılığında yeni gelişme: O ihtimal tamamen ortadan kalktı

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera, Selçuk İnan gibi mağdurların da olduğu fon dolandırıcılığında yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın ünlü komedyen Ata Demirer ile de görüştüğü ortaya çıktı. HTS kayıtlarına yansıyan 131 saniyelik görüşmenin içeriği bilinmezken iddiaya göre Erzan, ünlü komedyeni de fonuna dahil etmeye çalıştı. Öte yandan mahkemenin verdiği kararla milyon dolarlık kaybın banka tarafından karşılanması ihtimali tamamen ortadan kalktı.

Haber 14-12-23 07:41

Bursa Bülbülü filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bursa Bülbülü nerede çekildi, kaç yılında vizyona girdi?

Bursa Bülbülü filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak edildi. Filmin başrolleri arasında yer alan ünlü komedyen Ata Demirer aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alıyor. Daha önce dijital platformda yayımlanan Bursa Bülbülü filmi bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Peki, Bursa Bülbülü filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bursa Bülbülü nerede çekildi, kaç yılında vizyona girdi?

Magazin 04-12-23 19:55

5 ayda 22 kilo vermişti! Ata Demirer smokinli pozlarıyla gündem oldu

Şu sıralar Esra Bilgiç ile başrolde oynayacağı film için yoğun tempoda çalışan Ata Demirer smokin giyip pozlar verdi. Zayıflamasıyla gündeme gelen ve 5 ayda 22 kilo veren Ata Demirer'in pozlarına beğeni yağdı. İşte 5 ayda eriten diyetin sırrı...

Magazin 20-11-23 07:01

Diriliş: Ertuğrul'un Halime Sultan'ı Esra Bilgiç'in sözleri sosyal medyayı ikiye böldü!

Diriliş: Ertuğrul'un Halime Sultan'ı olarak hafızalara kazınan Esra Bilgiç yaptığı röportajda asla rol almayacağı dizi ve filmleri açıkladı. Güzel isim şimdilerde Ata Demirer ile birlikte film çekiyor.

Magazin 13-11-23 10:19

HEDEFİM SENSİN KONUSU VE OYUNCULARI: Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Hedefim Sensin filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Hedefim Sensin filmi, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Hedefim Sensin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Hedefim Sensin konusu, oyuncuları ve Star TV yayın akışı

Magazin 19-10-23 18:45

EYVAH EYVAH KONUSU VE OYUNCULARI! Eyvah Eyvah konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Eyvah Eyvah filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Eyvah Eyvah filmi, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 12-10-23 19:27

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇ SONUCU! UEFA Avrupa Konferans Ligi Beşiktaş Lugano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Beşiktaş Lugano maçı detayları sorgulanıyor. Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci haftasında Tüpraş Stadı'nda oynanan maçta İsrail Futbol Federasyonundan David Fuxman düdük çaldı. Fuxman'ın yardımcılıklarını Omer Barbiro ve Rostislav Talis üstlendi. Maçın dördüncü hakemi ise Erez Papir oldu. Beşiktaş Lugano maç sonucu sporseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Beşiktaş Lugano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 05-10-23 22:08

Esra Bilgiç yeni dizisinin setinden paylaştı! Ata Demirer ile poza beğeni yağdı

BKM Film'in Netflix için çektiği Bir İhtimal Daha Var dizisinin setinden oyuncu Ata Demirer ve Esra Bilgiç'li ilk kare geldi. Güzel oyuncu Esra Bilgiç'in paylaştığı fotoğrafa hayranlarından beğeni yağdı.

Magazin 03-10-23 14:09

Verdiği kilolarla dikkat çeken Ata Demirer'i hiç böyle görmediğiniz! Yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı! İç çamaşırlı halleri olay oldu

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Ata Demirer, son olarak Disney Plus'ta yayınlanan Bursa Bülbülü filminde hayat verdiği Cengiz Sezen rolüyle büyük beğeni toplamıştı. Şimdilerde Netflix'te yayınlanacak olan Bir İhtimal Daha Var dizisi için çekimlere başlayan ünlü komedyenin yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı. Demirer'in iç çamaşırlı halleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 26-09-23 13:05

Ata Demirer ile başrol oynayacak... Esra Bilgiç süper minisiyle çömelerek poz verince...

Uğur Yücel ve Ata Demirer ile başrolde yer almaya hazırlanan Esra Bilgiç sosyal medyayı aktif kullanıyor. Bir marka için pozlar veren Diriliş Ertuğrul'un Halime Sultan'ı mini eteğiyle verdiği pozlarla dikkat çekiyor.

Magazin 01-09-23 15:29

Ata Demirer son halini paylaşınca zayıflama yöntemi yeniden merak edildi! 5 ayda 22 kilo verdiren diyet

Verdi kilolarla sosyal medyada sık sık gündem olan komedyen Ata Demirer, Cunda gezisinden pozlarını paylaşınca hayranlarından beğeni topladı. Ata Demirer'in son halini görenler komedyenin zayıflama yöntemini merak etti.

Magazin 29-08-23 15:20

BERLİN KAPLANI KONUSU VE OYUNCULARI! Berlin Kaplanı filmi nerede çekildi? Ata Demirer severler ekran başına!

Berlin Kaplanı filmi ile ilgili araştırmalar filmin Star Tv yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Ata Demirer ve Nihal Yalçın'ın başrolü paylaştığı film BKM yapım imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Berlin Kaplanı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Berlin Kaplanı filmi nerede çekildi? 26 Ağustos Star TV yayın akışı...

Magazin 26-08-23 19:05

Eyvah Eyvah filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? 11 Ağustos Star TV yayın akışı

Eyvah Eyvah filmi konusu ve oyuncuları ile filmin nerede çekildiği merak edildi. Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrollerde oldu üç filmlik serinin ilki bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. 2010 yılı yapımlı olan film, yayınlandığı dönemde de büyük ilgi görmüştü. Peki, Eyvah Eyvah filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? 11 Ağustos Star TV yayın akışı...

Magazin 11-08-23 18:49

Ünlü komedyen Ata Demirer'den bir ilk! Netflix için dizi çekecek

Son zamanlarda verdiği kilolar ile dikkat çeken ünlü komedyen Ata Demirer, Bursa Bülbülü filminin ardından dizi çekmeye karar verdi. Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu BKM Film imzalı dizi 'Bir İhtimal Daha Var' adını taşıyacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ata Demirer'in yol arkadaşı Hakan Algül yer alacak.

Magazin 03-08-23 17:31

''Bir teknem, bir de zeytinliğim var'' demişti! Ata Demirer o zeytinliğini paylaştı! ''16 yıl önce...''

Verdiği kilolar ile sık sık gündeme gelen ünlü komedyen Ata Demirer geçtiğimiz günlerde mal varlığını açıklamıştı. Sibel Arna’nın “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programına konuk olan ünlü komedyen 'Benim arabam bile yok, bir teknem var, bir de zeytinliğim var' demişti. Demirer, o zeytinliğinden paylaşım yaptı.

Magazin 27-07-23 08:57

5 ayda 22 kilo vermişti... Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı! Yarısından fazlasını verdim deyip sırrını paylaştı

Verdi kilolarla sosyal medyada sık sık gündem olan Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı. Şöhret olduğu ilk günden bu yana fazla kiloları ile tanınan Ata Demirer zayıflamak için uyguladığı diyeti açıkladı.

Magazin 20-07-23 13:22

Ata Demirer yatırımlarını neye yaptığını açıkladı! Bana ne araziden arabadan...

“Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programına konuk olan Ata Demirer nasıl zayıfladığını ve neye yatırım yaptığını açıkladı. “Emlak alan bir insan değilim" diyen ünlü komedyen mal varlığını da açık açık anlattı.

Magazin 20-07-23 13:18

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan başına şal taktı, sosyal medya yıkıldı! Ata Demirer kayıtsız kalamadı

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde memleketi Balıkesir Gönen'e giden ünlü isim buradan fotoğraflarını paylaştı. Zeynep Alkan başına şal takıp paylaşım yapınca olay oldu. Ata Demirer de kayıtsız kalamadı.

Magazin 24-06-23 15:20

Ata Demirer Bursa'daki fiyatlara anlam veremedi! Bursa kebabı...

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Ata Demirer memleketi Bursa'yı ziyarete gitti. Oyuncu ve komedyen buradaki yemek fiyatlarını görünce kendini tutamadı.

Magazin 18-06-23 15:33

Büyükelçiliklere yeni atama! Dikkat çeken isimler var, Rauf Denktaş'ın torunu... Dışişleri Bakanı Fidan yeni görevleri tebliğ etti…

Son dakika haberine göre Dışişleri Bakanlığı’na Hakan Fidan’ın gelmesi ile birlikte Büyükelçiliklere yeni atamalar gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Tanvu Bilgiç, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi olarak görevlendirildi. Paris Büyükelçiliğine Türkiye'nin Bratislava Büyükelçisi Yunus Demirer atandı. İşte detaylar…

Haber 16-06-23 14:38

Fazla kilolarıyla tanıdığımız Ata Demirer'in eski halinden eser yok! Son haline yorum yağdı

Verdi kilolarla sosyal medyada sık sık gündem olan Ata Demirer'in eski halinden eser yok. Şöhret olduğu ilk günden bu yana fazla kiloları ile tanıdığımız Ata Demirer son haliyle dikkat çekti. Günden günden zayıflayan ünlü komedyen 5 ayda 22 kilo verdiğini söylemişti.

Magazin 01-06-23 08:47

Eyvah Eyvah 2 oyuncuları kimler, konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Eyvah Eyvah 2 filmi bu akşam Star Tv ekranlarında izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Filmi izlemek isteyen sinema severler Eyvah Eyvah 2 filminin konusu, oyuncuları ve çekim yılına dair detayları şimdiden sorgulamaya başladılar. Filmin başrollerinde usta oyuncular Demet Akbağ ve Ata Demirer yer alıyor. Peki, Eyvah Eyvah 2 oyuncuları kimler, konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 09-05-23 20:52

Ata Demirer ile evlenip boşanmıştı! Özge Borak'tan şaşırtan sözler

Ünlü oyuncu Özge Borak, Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de sunduğu Empati programına konuk oldu. Borak programda eskiden kendi doğrularını yaşayamadığını belirtti. Oyuncunun eski evlilikleriyle ilgili söyledikleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-04-23 08:49

5 ayda 22 kilo verdiğini söylemişti! Ata Demirer son halini paylaştı

Ata Demirer, son hali ile gündem oldu. Bir dönem 140 kiloya kadar çıktığı konuşulan Ata Demirer'in 50 kilo verdiği söylenmişti. Bu dedikodular gündem olunca ünlü komedyen 5 ayda 22 kilo verdiğini söyledi ve sırrını da açıkladı.

Magazin 16-04-23 07:14

Ata Demirer günden güne eriyor! Şener Şen ile poza beğeni yağdı

Ünlü komedyen Ata Demirer günden güne eriyor. Yemeği keserek 18 kilo veren Ata Demirer son haliyle beğeni topladı. Ata Demirer ve Şener Şen'in pozuna beğeni yağdı.

Magazin 31-03-23 15:26

Bursa Bülbülü ile gündemde olan Ata Demirer'den Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun? sorusuna yanıt: Bizi nezaket kurtaracak

Bursa Bülbülü filmi ile gündemde olan Ata Demirer, tv100'de Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Demirer, Işık'ın "Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun?" sorusuna yanıt verdi. Ünlü komedyen, son filminde de yer verdiği Metin Akpınar ve Zeki Alasya'nın Devekuşu Kabaresi'ne göndermek yaparak "Kabarelerini yapabilelim, onlarla büyüdük. Skeçleri pervasızca yapacak bir ortam, bir mizahçının dileği bu olur herhalde" dedi.

Magazin 17-01-23 22:07

Bursa Bülbülü şarkılarıyla da dikkat çekti! O şarkıların sözlerini Ata Demirer yazmış

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaryosunu Ata Demirer’in yazıp aynı zamanda başrolünde olduğu ve Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu 'Bursa Bülbülü'nün 12 parçadan oluşan soundtrack albümü müzikseverlerle buluştu.

Magazin 16-01-23 16:46

Ata Demirer 4.5 ayda 22 kilo verdi! Ata Demirer nasıl zayıfladı?

Bursa Bülbülü filmiyle gündemde olan Ata Demirer, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. Ünlü komedyen Ata Demirer, 4 - 5 ayda 22 kilo verdim. Meğersem glutenle ilgili sorunum varmış demek ki..." diyerek beslenme biçimine dair detayları anlattı.

Magazin 13-01-23 09:00

İlham Gencer'e kızının ölümünü haber veremediler

Bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenilerek hayatını kaybeden caz müziğinin en önemli vokallerinden Ayşe Gencer Demirer, toprağa verildi. Bora Gencer, 98 yaşındaki babası İlham Gencer'e kızının ölümünü henüz haber veremediklerini açıkladı.

Magazin 02-01-23 16:40

Tarkan'dan 30. sanat yılı paylaşımı: Acayip şeyler olacak! Cem Yılmaz ve Ata Demirer de yorum yaptı

Müzik kariyerinin 30’uncu yılını dolduran Tarkan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sevenlerine teşekkür etti. 50 yaşındaki Megastar, “Hissediyorum acayip şeyler olacak" ifadelerini kullandı. Cem Yılmaz ve Ata Demirer de Tarkan'ın paylaşımına yorum yaptı.

Magazin 29-12-22 20:01

Bursa Bülbülü filmi merakla beklenen Ata Demirer'in 'Koreli yönetmen' taklidi olay oldu

Yeni filmi Bursa Bülbülü ise Ocak ayında seyirci karşısına çıkacak olan Ata Demirer'in son videosu izleyenleri güldürdü. Demirer çektiği videoyla, Koreli bir yönetmenin Kapalıçarşı’da dolaşırken ki hallerini mizahi bir şekilde taklit etti. 

Magazin 27-12-22 22:11

Şehidin eşinden duygulandıran sözler: Çiçek ekecek yaşta mezar taşı diktirdiler

Şanlıurfa'da 2016 yılında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in eşi Burcu Demirer, yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Eşinin şehadetinin yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demirer, ''Çiçekler ekecek yaştayken kopardılar kökümüzden, bir mezar taşı diktirdiler. Bizim hayallerimiz vardı. Artık hayal kuramıyorum. Belki herkese göre yaşıyorum ama etim, ruhum kemiğimden ayrıldı. Bazı hikayeler yarım kalır. Seni asla bırakmayacağım, deniz gözlüm'' sözlerine yer verdi.

Haber 06-10-22 09:23

Eyvah Eyvah 2 ne zaman ve nerede çekildi? Eyvah Eyvah 2 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Eyvah Eyvah 2 filminin başrolünde usta oyuncular Demet Akbağ ve Ata Demirer yer alıyor. Komedi türündeki bu film, izlenme rekorları kıran Türk filmleri arasında yerini alıyor. Eyvah Eyvah 2 hakkında detaylar araştırma konusu oldu. Peki Eyvah Eyvah 2 ne zaman ve nerede çekildi? Eyvah Eyvah 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 27-09-22 18:42

Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Hedefim Sensin filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ata Demirer tarafından kaleme alınan Hedefim Sensin filminin yönetmenliğini Kıvanç Boruönü üstlendi. Komedi türündeki bu film, zaman zaman televizyon ekranlarında yer almaya devam ediyor. Peki Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Hedefim Sensin filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 21-09-22 18:29

Ata Demirer merakla beklenen 'Bursa Bülbülü' filminin setinden yeni kareler

Ünlü komedyen Ata Demirer, hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı Bursa Bülbülü filminin setinden yeni kareler yayınladı. Mayıs ayında sete çıkan dizinin yeni görüntüleri merak uyandırdı.

Magazin 20-09-22 15:31

İzmir'de cüzdanını düşüren Ata Demirer başına gelen olayla şaşkına çevirdi

İzmir'de cüzdanını düşüren komedyen Ata Demirer, cüzdanını bulan kişilerin evine kadar gelip cüzdanını geri vermesi sebebiyle büyük şaşkınlık yaşadı.

Magazin 05-09-22 15:02

Malazgirt, büyük zaferin 951. yıl dönümü kutlamalarına hazır

Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer: - "Her noktasında farklı bir etkinliğin olduğu, 7'den 77'ye herkesin eğlenebileceği, kendinden bir şeyler bulabileceği ve aynı zamanda zafer coşkusunu yaşayabileceği yoğun bir program bizi bekliyor" - Belediye Başkanı Cengiz Altın: - "Malazgirt ruhu, kardeşlik ve birliktelik ruhudur, birlikte yaşama arzusudur. Malazgirt Zaferi bizim için çok değerlidir"

Yurthaber 23-08-22 12:28

Ata Demirer'le ilgili magazin kulislerini sallayan aşk iddiası! Ünlü komedyenden açıklama geldi

Ünlü komedyen Ata Demirer 8 yıl önce Özge Borak ile olan evliliğini sonlandırmıştı. Uzun yıllardır aşk hayatıyla gündeme gelmeyen ünlü ismin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Magazin kulislerini sallayan iddia sonrası ünlü komedyenden ise açıklama geldi.

Magazin 22-08-22 09:38

Ata Demirer, Bursa Bülbülü'nün yorgunluğu Kuzey Ege'de atıyor! Dalış yaptığı anları paylaştı

Ünlü oyuncu Ata Demirer, merakla beklenen yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Hayranlarıyla sonbahar aylarında Disney Plus'ta buluşacak olan Demirer, yoğun geçen çekimlerin ardından tatil için soluğu Kuzey Ege'de aldı. Assos ve Bozcaada'da denizin keyfini çıkaran sevilen oyuncu, su altında çektiği görüntüleri ise sosyal medyadan paylaştı. Dalışa olan ilgisiyle bilinen Demirer'in paylaşımına hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin 21-07-22 21:55

TV yayın akışı 10 Temmuz 2022 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Temmuz 2022 Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Temmuz 2022 Pazar akşamı Süt Kardeşler, Şarkılar Bizi Söyler, MasterChef Türkiye, Ata Demirer Gazinosu, Pi’nin Yaşamı, Ah Nerede ve Gönül Dağı-Kurban programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 10-07-22 09:01