Safak Bay Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde açıklamalar yaptı. CHP'ye para sayma görüntüleriyle ilgili tepki gösteren Erdoğan, "Deste deste paraları çantalarla valizlerle taşıyorlar. Basit bir işlem için neden bu kadar zahmete girdiklerini bir türlü açıklayamadılar. Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil. Kendisi hesap uzmanı olan Bay Kemal bunları çok rahat izah edebilirdi. Ama skandalın başından beri sesi soluğu çıkmadı" dedi.

Haber 2024-03-21 17:35:06

Son dakika | Erdoğan bu kez Türk filmleriyle hedef aldı! Hem replik hem de karakteri hatırlattı: Anlaşılan 'bay Kemal'in ahı tuttu!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e hem de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterirken Türk filmlerinden örnekler vererek dikkat çekti. "CHP Genel Başkanının varlığı yokluğu belli değil, gelen posta koyuyor giden posta koyuyor. Sabah erken kalkan Özgür efendiden rol çalıyor" diyen Erdoğan, İmamoğlu'nun ismini ise anmadı.

Haber 2024-03-10 14:19:11

Mucizevi çiçek: Eski çağlardan beri biliniyor! Kuru öksürük ve boğaz ağrısına birebir faydalı

Ünlü Tıbbi Biyokimya Profesörü ve bitkilerin uzmanı olarak tanınan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, boğaz ağrılarına karşı bitkisel yöntemler hakkında bilgiler verdi. Boğaz ağrıları için Hatmi Çiçeğinin birebir fayda sağladığını söyleyen Karabulut, hatmi kökünden yapılan karışımın da tarifini verdi.

Kadin 2024-03-05 15:12:18

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı... Fenomen diziyle geri dönüyor! Onur Bay'ın son halini görenler çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile adından söz ettiren Onur Bay 15 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Onur Bay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-03-05 08:30:34

Diğer Haber Etiketleri

Recep Tayyip Erdoğan Yerel seçim Seçim 2024 İzmir bitkiler hatmi çiçeği hatmi çiçeği çayı boğaz ağrısı kuru öksürük arka sokaklar karakteri ünlü oyuncu kirli sepeti Onur Bay madımak ters lale lale sosyal medya Bakıcı tiktok çörek otu Adıyaman alara ayaklar kırlangıç otu faydaları egzama böbrekler mor zihin orkide bitki gribal enfeksiyon şalgam lokman hekim Oyuncu Can Yaman fatih portakal Başak Demirtaş Ekrem İmamoğlu pırasa sağlıklı yaşam şifa faydalı otlar Devlet Bahçeli kantaron depresyon antidepresan migren hemoroid kabızlık sakinleştirici ağrı kesici maçı süper li Süper Lig Trabzonspor Abdullah Avcı meyan kökü Evliya Çelebi Mide‎ bağırsak ülser uykusuzluk öksürük Limon otu tansiyon balgam kalp hastalıkları stres astım diyabet bronşit mide rahatsızlıkları Karaciğer‎ Psikoloji hafıza kaybı şeker hastalığı kulak çınlaması demans sevgilisi Fatma Toptaş Gürkan Topçu timsah Amerika CHP erden hazırlık maçı maç sırası maçın UEFA son dakika milli takım Stefan Kuntz hollandalı 10 atan Avrupa da, iyet Portekiz Milli Futbol Takımı Portekiz gasp taksim Kars yaşında ak dakika haberleri n dakika haberleri spor to spor tot spor toto beşiktaş Vodafone Park Şenol Güneş gazprom son dakika haberleri haberler seçim Eskişehir haftanın maç programı spor türkiye futbol federasyonu Spor Toto Süper Lig Süleyman Soylu İçişleri Bakanı İstanbul Kemal Kılıçdaroğlu antalya Mansur Yavaş miting

Bitkilerin profesöründen şifa dolu ot! Tam bir antioksidan deposu... Sindirim sistemini destekler, bağışıklığı güçlendirir!

Türkiye’nin önde gelen tıbbi biyokimya uzmanlarından biri olan ve aynı zamanda bitki bilimi alanında da uzmanlaşan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Türkiye’nin doğal zenginliklerinden biri olan madımak otunun gizemli dünyasına ışık tuttu.

Haber 27-02-24 10:17

Ters lalenin bilinmeyen yararları 'Asya tıbbında öksürük kesici ve balgam söktürücü olarak kullanılmıştır'

Bitkilerin Profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, son araştırmalar ve gözlemler üzerine Ters Lale hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Kadin 21-02-24 17:23

'Seksi dadı tuttum' paylaşımı sosyal medyada tartışma yarattı! Kocan seni kesin aldatır yorumuna tepki gösterdi

Avustralya'nın Byron Bay şehrinde yaşayan ikiz çocuk annesi Katie, toplumsal kalıpları yıkmak için çocukların bakımını üstlenmesi adına genç ve güzel bir dadıyı işe aldığını söyledi. TikTok'tan yaptığı 'Seksi dadı tuttum' paylaşımının sonrasında Katie kocasının kesinlikle kendisini aldatacağı yönündeki yorumlara tepki gösterdi.

Trend 13-02-24 11:25

Ölümden başka her şeye deva: 'Kutsanmış tohum' olarak biliniyor, antikanser etki gösteriyor! Hipokrat'ın tedavilerinde kullandığı şifa kaynağı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, çörekotunun antioksidan özellikleriyle dikkat çeken timokinon adlı bileşeni içermesi nedeniyle güçlü bir kanser önleyici besin olarak kabul edildiğini söyledi.

Haber 12-02-24 10:05

Son dakika | Erdoğan'dan gündem yaratacak 'hançer' çıkışı: Özgür efendi dikkat etsin! Bay Kemal'le de anlaşamıyorduk ama...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'nin yönetimindeki 3 büyükşehir hakkındaki sözleri dikkat çekti. İstanbul ve Ankara'nın "harap olduğunu", İzmir'in ise "zaten berbat" olduğunu ifade eden Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e de yüklendi. Erdoğan "Biz 'bay Kemal'le çoğu zaman anlaşamasak da muhatabımızı biliyorduk. Bay Kemal'i sırtından hançerleyip koltuğundan indirdiler. Özgür efendinin de dikkat etmesi lazım, aynı hançer her an kendi sırtına da inebilir!" dedi.

Haber 09-02-24 16:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefet partilerine tepki: Bütün bu yükü Bay Kemal'in sırtına yükleyip çekildiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Erdoğan butona basarak kura çekimini başlattı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Yolda birbirlerini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak çatısı altında birleştirdiler yine de beceremediler. Bütün bu yükü de Bay Kemal'in sırtına yükleyip çekildiler." ifadelerini kullandı.

Haber 08-02-24 14:45

Yol kenarlarında ve boş arazilerde var: Ama kullanırken dikkat! Faydaları saymakla bitmiyor... Siğil ve egzamayı yok ediyor

Bitkilerin profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Kırlangıç otunun göz ağrısı, uçuklara sinüzit ve boğaz ağrısına iyi geldiğini açıkladı. Karabulut, siğil ve egzama gibi deri sorunlarının tedavisinde kırlangıç otuna sıkça başvurulduğunu söyledi.

Kadin 08-02-24 14:35

Kırışıklık, kabızlık, adet sancısı, saç dökülmesi... Konfüçyüs'ün 'çiçeklerin kralı' dediği bitki her derde deva

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, orkide bitkisinin karbon temizleme aktivitesi nedeniyle tabiatı da temizlediğini belirterek insan sağlığına da birçok faydası olduğunu söyledi.

Kadin 06-02-24 17:53

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Cumhurbaşkanı adaylarını ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşları Bursa Buluşması Programı'nda açıklamalarda bulundu. Muhalefete yüklenen Erdoğan "Millete umut diye pazarladıkları cumhurbaşkanı adaylarını ellerine geçirdikleri ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler. Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar. Tamamen siyaset mühendisliği ürünü bir proje olan 6'lı Masa kurgusunun organizatörleri eninde sonunda ortaya çıkacaktır." dedi.

Haber 02-02-24 17:41

Lokman Hekim'in tavsiyesi! 'Yılda en az 1 kez yiyin ya da tarlasının yanından geçin' Mucize yiyecek! Kansere karşı, gribe birebir, kilo vermeye yardımcı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, sofraların vazgeçilmezi olan şalgamın insan sağlığına da birçok etkisinin olduğunu söyleyerek özellikle bağışıklık seviyesini arttırdığı için gribal enfeksiyona karşı birebir olduğunu söyledi. İşte Lokman Hekim'in yılda en az bir kez yenilmesi ya da bu mümkün olmazsa hiç değilse şalgam tarlasını yanından geçilmesi şeklinde bir tavsiyesinin bulunduğunun geleneksek halk anlatılarında belirtildiği mucize besin şalgamın faydaları...

Kadin 29-01-24 12:43

Can Yaman'ın kazancı gündem oldu! Tüm yatırımlarını Türkiye’de yapıyor

Son olarak 'Bay Yanlış' dizisinde boy gösteren Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da dizi anlaşmaları yapıyor. Yurt dışında büyük paralar kazanan Can Yaman yatırımlarını ise Türkiye'de yapıyor.

Magazin 28-01-24 08:08

Başak Demirtaş'tan İstanbul için adaylık açıklaması! Fatih Portakal'dan dikkat çeken sözler: 'Bay bay Ekrem İmamoğlu'

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın İstanbul için adaylık çıkışı gündem oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Demirtaş'ın adaylığı ile ilgili olarak "Saygı duyulmalı" açıklamasını yaptı. Canlı yayında Demirtaş'ın bu adımını değerlendiren Fatih Portakal, "Başak Demirtaş İstanbul'dan aday gösterilecek olursa ihtimal dahilinde bay bay Ekrem İmamoğlu..." dedi.

Haber 22-01-24 22:14

Bitkilerin profesöründen bin bir derde faydalı öneri: Tarih boyunca birçok hastalığa derman oldu! Duyan soluğu markette aldı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, kış aylarının vazgeçilmezlerinden olan pırasanın tarih boyunca birçok hastalığa derman olarak kullanıldığını ifade etti.

Haber 17-01-24 09:58

Son dakika | Bay Zühtü'ye sormak isterim diyen Bahçeli, AYM Başkanı Arslan'ı hedef aldı! PKK hukukunun kafesindesiniz

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, ödül törenindeki konuşması gündem olan Zülfü Livaneli'ye çok sert sözlerle yüklendi! Livaneli'nin "Ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak" sözlerini hatırlatan Bahçeli, "Alçak iftirasını gülümseyerek hatta sevinç içinde dinleyen İBB Başkanından tek bir itiraz gelmedi! sözleriyle de İmamoğlu'nu hedef aldı. "Bay Zühtü'ye sormak isterim" diyen Bahçeli, AYM Başkanı Zühtü Arslan'a da 'PKK' tepkisi gösterdi.

Haber 16-01-24 10:47

Fenomen Muhammed Nur Nahya'dan İstanbul için aday belirleme parodisi! Bay Kemal göndermesiyle güldürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ses tonunun benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olan 'Nahyabey' lakaplı Muhammed Nur Nahya'dan yeni bir video geldi. AK Parti'nin İstanbul'da aday belirleme parodisi yapan Muhammed Nur Nahya herkesi yine kahkahaya boğdu. Fenomen isim videosunda Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan göndermeleri de yaptı.

Haber 09-01-24 22:22

Fatih Portakal'ın Devlet Bahçeli'nin Bay Zühtü senin kumandan kimin elindedir? sözlerine yorumu gündem oldu! Abdullah Gül'ü kastediyor

TBMM'de partisinin grup toplantısında Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan’a seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Uzaktan kumandalı yargı da, yargıç da olmaz diyen Bay Zühtü, senin kumandan, senin ipin kimin elindedir" sözleri gündem oldu. Gazeteci Fatih Portakal ise sunduğu ana haber bülteninde Bahçeli'nin sözlerini yorumlayarak "Devlet Bey'in söylemediğini ben söyleyeyim size Abdullah Gül'ü kastediyor." ifadelerini kullandı.

Haber 26-12-23 23:32

Binbir derde deva: Ağrı kesici ve iyileştirici etkisi gösteriyor! ’Bitkilerin Profesörü’ faydalarını sıraladı

Şifa bulmada doğal yöntemlerin önemi giderek artıyor. Doğanın bize sunduğu bazı bitkiler, ağrı kesici ve iyileştirici etkileriyle dikkat çekiyor. Sarı kantaronun başta antidepresan olarak yaygın bir şekilde kullanıldığını belirten ’Bitkilerin Profesörü’ Aysun Bay Karabulut, birçok derde derman olan kantaronun faydalarını yazdı.

Haber 03-12-23 16:50

Abdullah Avcı'dan canlı yayında beklenmedik hareket! Oyuncusunu yerden yere vurdu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilkokuldan değil ana sınıftan başlamış gibi çalıştığını belirterek, "Gol olacağını hissettim. Bunu oyuncu da hissedecek. Olmuyorsa yapacak bir şey yok. bay bay" dedi.

Spor 11-11-23 10:23

Evliya Çelebi'den '70 derdin devası'! Geleneksel Çin tıbbında reçete ediliyor! Fayda etmediği hastalık yok

70 derdin devası olarak bilinen ve çok eski zamanlardan beri şifa kaynağı olarak görülen meyan kökü, soğuk algınlığından mide problemlerine kadar çeşitli hastalıklara karşı ilaç oluyor. Glycyrrhiza glabra bitkisinden elde edilen bir bitki kökü olan Meyan’ın birçok hastalığa iyi geldiğini belirten Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, şifalı bitkinin faydalarını hakkında bilgiler verdi.

Haber 10-11-23 08:56

Hayat iksiri olarak anılıyor! Bu doğal ilacın faydaları saymakla bitmiyor

Doğa, insanların sağlığını olumlu etkileyebilecek sayısız bitki ve besini sunar. Bu bitkiler, yüzyıllardır geleneksel tıp ve yerel tedavi yöntemlerinin bir parçası olarak kullanılıyor. Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, limon otunun stres ve balgam giderici özelliğinin yanı sıra kalp hastalıkları ile tansiyon düşürmede birebir olduğunu söyledi. Her derde deva limon otunun saymakla bitmeyen faydaları haberimizde.

Haber 27-10-23 08:46

Can Yaman fotoğrafını çekmek isteyen hayranının telefonunu elinden alıp fırlattı! O görüntüler olay oldu

Fox Tv'de yayınlanan Bay Yanlış dizisi final yaptıktan sonra İtalya'ya yerleşen Can Yaman kariyerine yurt dışında devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu bu defa İtalya'da kendisini çekmek isteyen bir hayranının telefonunu alıp fırlattı. Ünlü ismin o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-10-23 17:33

Evlilik haberi bekleniyordu! Fatma Toptaş ile Şef Gürkan Topçu sessiz sedasız ayrıldı

Recep İvedik, Kiraz Mevsimi, Hayat Devam Ediyor ve Bay Yanlış gibi birçok projede yer alan güzel oyuncu Fatma Toptaş uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Şef Gürkan Topçu ile yollarını ayırdı. 6 yıllık ilişki sessiz sedasız bitti.

Magazin 16-10-23 16:06

14 metrelik timsah cansız insan bedenini kanala taşırken yakalandı! Görenler ne olduğunu anlayamadı... Bir silah sesi duyduk

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde 14 metrelik bir timsahın ağzında cansız insan bedenini taşırken yakalandı. Bir görgü tanığı JaMarcus Bullard, Spectrum Bay News 9'a "Ağzında bir ceset olduğunu anladım, bu yüzden kayıt yapmaya başladım" dedi.

Trend 23-09-23 09:06

CHP genel başkanlığına adaylığını açıklamıştı: Özgür Özel'in konuşmasında 'Kılıçdaroğlu' sloganı: 'Beni Süleyman Soylu susturamadı...'

Cumhuriyet Halk Partisi'nde genel başkanlığa aday olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin İzmir il kongresinde dikkat çeken bir konuşmaya imza attı. "CHP'yi ayağa kaldırmak için babaevinden helallik almaya geldim" diyen Özel'in konuşması zaman zaman "Bay Kemal'in yanındayız" sloganları ile bölündü. Özel ise, "Hepimiz Bay Kemal'in yanındayız. Hep yanında olduk, bundan sonra da olacağız. Gençler size bunu kim dediyse yapmayın. Beni Süleyman Soylu susturamadı, yapmayın bunu" dedi.

Haber 16-09-23 14:11
CHP

Japonya Türkiye maçında Türk seyircilerden Kuntz için ilginç pankart! Evine dön

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda oynayacağı 6. karşılaşmayı BAY geçmesi nedeniyle Japonya ile bir hazırlık karşılaşması oynayan A Milli Futbol Takımımız'da maç sırasında teknik direktör Stefan Kuntz'a tribünlerden tepki vardı. İşte detaylar...

Spor 12-09-23 15:55

JAPONYA TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE! TRT1 frekans ayarı nasıl yapılır? 12 Eylül 2023 Japonya Türkiye milli maçı TRT 1 frekans bilgisi

Japonya Türkiye maçı canlı olarak TRT1'de olarak ekrana geliyor. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde bu haftayı 'bay' geçen Stefan Kuntz yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, Japonya ile karşılaşıyor. Öte yandan birçok kişi "2023 TRT1 frekans ayarı nasıl yapılır?" sorusuna internette yanıt arıyor ve Japonya Türkiye maçı canlı izleme ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. İşte TRT 1 frekans ayarı ve Japonya Türkiye milli maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 12-09-23 15:30

JAPONYA TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE! Japonya Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Japonya Türkiye maçı canlı olarak ekrana geliyor. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde bu haftayı 'bay' geçen Stefan Kuntz yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, Cegeka Arena'da oynanacak olan bu hazırlık maçından üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Japonya Türkiye maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Japonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 12-09-23 15:26

Portekiz'den rekor galibiyet! Tarihe geçtiler

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri, bugün D ve J gruplarında oynanan 5 maçla devam etti. A Milli Futbol Takımı’nın BAY geçtiği haftada D grubunda Hırvatistan, konuk olduğu Ermenistan’ı 1-0 ile geçerken, Letonya sahasında Galler’e 2-0 mağlup oldu. J grubunda ise Portekiz, Lüksemburg’u 9-0’lık skorla farklı mağlup ederek elemelerde rekor kırdı.

Spor 12-09-23 07:09

Can Yaman, annesi ve babasını paylaştı! Gören aynı şeyi söyledi! 'Babasının kopyası'

Bay Yanlış, Erkenci Kuş gibi yapımlarda rol alan ve dizisi final yaptıktan sonra İtalya'ya yerleşen Can Yaman kariyerine yurt dışında devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu bu defa aile pozuyla konuşuldu. Anne ve babasıyla pozunu paylaşan Yaman'ın babasıyla benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 21-08-23 17:21

Taksim’de gasp kamerada! 4 kişi saldırdılar, neyi varsa aldılar

Beyoğlu'nda turistlerin uğrak noktası olan Taksim'de dehşete düşüren bir gasp olayı yaşandı. Taksim Alt Geçidi’nde kimliği belirsiz 4 kişi, Ali Bay isimli vatandaşa saldırdı. Saldırganlar, tekme tokat dövdükleri Bay'ın üzerindeki parasını ve telefonunu da gasp etti. O anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 20-06-23 09:50

Kars esrarengiz kişiyi konuşuyor! Kadın kıyafeti giyip dolaşıyor: 'Herkes endişeli'

Kars'ta kadın kıyafeti giyip dolaşan bir erkek, vatandaşlarda büyük tedirginlik yarattı. Gelen ihbarlar üzerine polis, kadın kıyafeti giyen şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Fermani Bay, "Ne olduğunu bilmiyoruz, herkes endişeli" dedi.

Haber 17-06-23 09:40

Can Yaman'ın son haline yorum yağdı! Dudak detayı dikkat çekti

Bay Yanlış, Erkenci Kuş gibi yapımlarda rol alan ve dizisi final yaptıktan sonra İtalya'ya yerleşen Can Yaman kariyerine yurt dışında devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncunun son hali yine çok konuşuldu.

Magazin 13-06-23 12:27

Arka Sokaklar'ın haylaz Tekin'iydi! Siz onu bir de şimdi görün! Onur Bay yakışıklılığıyla hayran bıraktı

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da Tekin karakterini canlandıran Onur Bay, son haliyle gündem oldu. Çocuk yaşta başladığı diziye bir genç olarak veda eden Bay, değişimiyle görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 10-06-23 00:32

Can Yaman'ın son hali herkesi şaşırttı! Sırtı çizikler içinde...

Fox Tv'de yayınlanan Bay Yanlış dizisi final yaptıktan sonra İtalya'ya yerleşen Can Yaman kariyerine yurt dışında devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu yeni projesi için kamera karşısına geçti. Yaman'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 31-05-23 10:57

Son dakika: Beşiktaş'ta stadyumun yeni adı için anlaşma tamam! 60 milyon euro...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasını BAY geçecek olan ve gelecek sezon Avrupa'da mücadele etmesi kesinleşen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte müthiş bir çıkış yakalayan siyah - beyazlılarda taraftarlar yeni sezon için oldukça umutlanmıştı. Öte yandan stadyum için sezon sonunda bitecek olan mevcut sözleşme sonrası yeni isim için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 30-05-23 16:59

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandıklar kapandıktan sonra ilk açıklama! CHP bunun hesabını 'bay bay Kemal'e soracaktır

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde sandıklar kapandıktan sonra kesin olmayan sonuçlara göre yarışı önde tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutunun önünde halka hitap ederken "Bugün kazanan sadece Türkiye'dir" dedi. Konuşmasında Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Erdoğan, "CHP bunun hesabını 'bay bay Kemal'e soracaktır" diye konuştu. Erdoğan ayrıca 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlere dair de mesaj verdi.

Haber 28-05-23 20:19

Bakan Fatih Dönmez, Eskişehir'de muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bay Kemal'in seçilme şansı ancak Cumhurbaşkanı'mızın adaylıktan çekilmesiyle mümkün. Anlaşıldı ki başka türlü seçimi alamayacak, herkese baskı yaptı çektirdi ama vatandaşımızın tabii gönlünde Cumhurbaşkanı'mızın ayrı bir yeri var." dedi.

Yurthaber 23-05-23 14:56

Süper Lig'de tüm maçlar aynı saatte oynanacak! Beşiktaş'ın bay geçeceği haftanın programı belli oldu...

Spor Toto Süper Lig'de 36. haftanın maç programı açıklandı. Şampiyonluğu ve küme düşmeyi yakından ilgilendiren maçların yer alması nedeniyle tüm mücadeleler aynı saatte oynanacak.

Spor 17-05-23 13:54

Son dakika | 'İlk kez bu kadar büyük tedbir aldık' diyerek açıkladı! Kılıçdaroğlu'ndan 'sandık güvenliği' mesajı

Son dakika haberi: Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun'da düzenlenen mitingdeki konuşmasında "Önüme dünya kadar engel çıkarıyorlar. Dünya kadar iftiralar atıyorlar. Utanmadan bir sürü rezaletçe şeyler uyduruyorlar" dedi. "Bay Kemal'e milliyetçilik dersi verecek olan henüz anasından doğmamıştır" diyerek milliyetçilik tepkilerine yanıt veren Kılıçdaroğlu sandık güvenliği konusuna da değinerek "İlk kez bu kadar büyük tedbir aldık, hiçbir sandığı boş bırakmadık" dedi.

Haber 12-05-23 16:04

İçişleri Bakanı Soylu'dan dikkat çeken ifadeler: 'Avrupalı liderler de telefon açacaklar, diyecekler ki...'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Pazar akşamı Allah nasip edecek öyle bir netice alacağız ki Bay Bay Kemal de Amerika da bir daha ağzını açamayacak" dedi. Açıklamasının devamında Bakan Soylu, "İşte o balkon konuşmasına çıkarken o Amerikan Başkanı Biden'ın yüzü mosmor olacak. Bu Türkiye'nin gururu olacak, Türkiye'nin onuru olacak. Avrupalı liderler de telefon açacaklar. Diyecekler ki Tayyip Reisle konuşabilir miyiz?" dedi.

Haber 12-05-23 09:01

Son dakika: Kılıçdaroğlu'ndan miting sonrası paylaşım! Euro ve borsaya dikkat çekti... 'Biz bu ülkeyi zengin edeceğiz'

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş ve Gaffar Okkan cinayetleri ile ilgili sert konuşan Kılıçdaroğlu, "Katillerini kulaklarından tutup adalete teslim edeceğim" dedi. Mitingin ardından tweet atan Kılıçdaroğlu, "Euro düştü. Borsa uçtu. Siz daha 15 Mayıs'ta Bay Kemal gelince bir görün olacakları. Biz bu ülkeyi zengin edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-23 18:18

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce yorumu sonrası Kılıçdaroğlu'na yüklendi! 'Kendisi kasetle geldi, yarın veya cumartesi ortaya çıkar...'

Son dakika haberi: Siyaset gündemi seçim haftasındaki en yoğun gününü yaşıyor. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk açıklamasında "Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabi neden çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm." ifadelerini kullandı. Erdoğan son olarak Sincan'da yaptığı açıklamada "Bay bay Kemal, ne ile geldi? Kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı" dedi.

Haber 11-05-23 16:02

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 10. 'Bay Kemal'in Tahtası' videosu! 'Ülkemizin uzun zamandır unuttuğu bir kelime' deyip anlattı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bay Kemal’in Tahtası' isimli video paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Son paylaşımında vizyon kelimesine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Ülkemizin uzun zamandır unuttuğu bir kelime. Dünya değişiyor, ekonomik sistemler dönüşüyor" ifadelerini kullandı.

Haber 10-05-23 22:44

Kemal Kılıçdaroğlu dijital altyapı projesini açıkladı: Büyükşehirlerde saniyede 1 gigabit, kentlerde 100 megabit indirme hızına ulaşacağız

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bay Kemal’in Tahtası' isimli videolarının dokuzuncusunu yayınladı. 'Dijital altyapı' projelerini açıklayan Kılıçdaroğlu, "Büyükşehirlerimizde saniye 1 gigabit, kentlerimizde saniyede en az 100 megabit indirme hızına ulaşacağız. Fiber optik ağımızın uzunluğunu 2 milyon kilometreye çıkaracağız. Ülkemizin elektronik ve haberleşme altyapısını geliştirmek amacıyla 5 yıl içinde 35 milyar dolar yatırım yapacağız." dedi.

Haber 09-05-23 19:54

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sekizinci 'Bay Kemal'in Tahtası' videosu! 3 ile dikkat çekerek projesini açıkladı: Sağlık kentleri kuracağız

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bay Kemal’in Tahtası' isimli video paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. "Ülkemizi dünyada sağlık ve bakım turizminde daha da büyüteceğiz" diyen Kılıçdaroğlu 'sağlık kentleri' projesini anlattı. İstanbul, İzmir ve Antalya'da sağlık kentleri kuracaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Projemizle 5 yıl içerinde ülkemize 3 milyar dolar ek gelir ve 50 bin kişiyi istihdam sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Haber 08-05-23 21:15