YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

GAZİANTEP (AA) - İslahiye'deki çadır kentte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

İslahiye'deki çadır kentte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi. İslahiye Kaymakamlığı, AFAD ve Türk Kızılayı'nın etkinliğinde Suriyeli öğrenciler, Sakarya türküsünü ve Çanakkale şiirini Türkçe okudu. Suriyeli bir öğrencinin İstiklal Marşı'nın on kıtasını ezbere okuması, alkışlandı. Elma yeme, kaşıkla yumurta taşıma, unda para arama, çuval ve halat çekme yarışmalarında eğlenen Suriyeli çocuklar, tiyatro oyunu da sahneledi. Etkinliği, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, İlçe Emniyet Müdürü Enver Soylu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömüral Beşikçi, çadır kent sorumlusu Mehmet Polat, Türk Kızılayı ve AFAD yetkilileri ile Suriyeliler izledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler