YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Tahmazoğlu, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Gaziantep Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde İngilizce ve matematik kurslarında başarılı olan...

Başkan Tahmazoğlu, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Gaziantep Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde İngilizce ve matematik kurslarında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Yapılan seviye tespit sınavında başarı gösteren 24 öğrenciye ödüllerini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu verdi.

Ödül töreninde konuşan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, gençlik merkezi ve sosyal tesislerde eğitime büyük önem verdiklerini belirtti.

Tesislerde 6 bin 683 dar gelirli öğrencinin SBS ve LYS eğitimi aldığını anlatan Tahmazoğlu, “Amacımız eğitimde başarı çıtasını daha da yükseltmektir. Gaziantep eğitim başarısı sıralamasında arzu edilen noktada değil. Belediye olarak bizde eğitime katkı sağlamak adına okul arsası tahsisinden tutunda okul yapımına kadar her alanda destek oluyoruz. Şu anda 32 derslikli bir ilköğretim okulu yapımına başladık. Önümüzdeki hafta içinde Gaziantep Valimizle bir lise ve birde okul öncesi okul yapmak için protokol imzalayacağız. Böylelikle belediye olarak üç okul yapmış olacağız. Ayrıca tesislerimizde 16 bin 500 kişi aynı anda çeşitli kurslarda eğitim almaktadır. Ben sizlerden derslerinize en iyi şekilde çalışmanızı istiyorum. Eğitimdeki başarı çıtamızı sizler yükselteceksiniz.”dedi.

Dereceye giren öğrencilere tek tek ödüllerini veren Tahmazoğlu, program sonunda da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler