YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bbp'li Kartal: Yazıcıoğlu İsrail Ve Abd'nin Tekliflerini Kabul Etse Erdoğan Olamazdı

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, BBP Gaziantep il teşkilatının düzenlediği törenine katılan Kaptan Kartal, Ak Parti ve CHP’den partilerine geçenlere rozet taktı. Burada

Bbp'li Kartal: Yazıcıoğlu İsrail Ve Abd'nin Tekliflerini Kabul Etse Erdoğan Olamazdı

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, BBP Gaziantep il teşkilatının düzenlediği törenine katılan Kaptan Kartal, Ak Parti ve CHP’den partilerine geçenlere rozet taktı. Burada konuşan Kaptan Kartal, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nun İsrail ve ABD’nin tekliflerini kabul etmediğini belirterek şunları söyledi:
"Partimiz, 'burada şehit bir liderin tertemiz emaneti var' dedi ve gitmedi. Biz o teklifleri kabul etmedik. Abdurrahman Dilipak, 'AKP, İsrail ve ABD'nin ortak projesiydi, bu teklif Muhsin Yazıcıoğlu'na da yapıldı' diyor. Bu teklifi Muhsin Yazıcıoğlu kabul etseydi bugün ne Recep Tayyip Erdoğan ne Ahmet Davutoğlu ne de AKP diye bir parti olurdu" dedi.
KÜRT VATANDAŞLAR PKK'NIN BASKISI ALTINDA
Kürtlerin PKK terör örgütünün baskısı altında olduğunu öne süren Kartal, hükümetin çözüm sürecinden vazgeçmesi gerektiğini söyledi. Kaptan Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu süreçten hükümetin derhal vazgeçmesi gerek. Hükümet terör örgütü ve İmralı'nın hipnozuna girdi. Onlar ne söylerse sesi çıkmıyor, ama muhalefet bir şey dediği zaman aslan kesiliyor. Son zamanlarda Güneydoğu'da akla ziyan işler yaşıyoruz. Militan toplamak, vergi toplamak, asker toplamak, bayrak indirmek barış hazırlığı olamaz. Türkiye'nin sınırları içerisinde fantezi yapacak hareketlerle bölgeyi birilerine vermek ihanetin ötesinde başka bir şey değildir."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler