YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaşlı Yönetici Işık: "güneş'in Öğrencileri Bugüne Kadar Hep Bu Formanın Hakkını Verdi"

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Gaziantepspor maçının ardından basın mensuplarına konuştu. Işık, teknik direktör Şenol Güneş'in

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Gaziantepspor maçının ardından basın mensuplarına konuştu.
Işık, teknik direktör Şenol Güneş'in ve oyuncuların, formanın hakkını vererek micadele ettiğini ifade ederek, "Taraftarımızla beraber bu güzel günün keyfini çıkaralım. Bu formaya yakışan futbol olduğu sürece yenmişiz yenilmişiz önemli değil. Şenol Güneş'in öğrencileri bugüne kadar hep bu formanın hakkını verdi. Bu yüzden hocamıza da teknik heyetteki herkese minnettarım" diye konuştu.
Bu arada Candaş Tolga Işık, daha sonra gazetecilere "5. yıldızı da takar mıyız?" diye espiri yaptı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise maç sonu yaptığı kısa açıklamada, "Şenol hocaya söyleyecek bir şey yok. Tebrik ederiz" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Işık ve Orman'ın açıklamaları

HABER - KAMERA: ALİ DANAŞ - GAZİANTEP / DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler