YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayet Şüphelisi 4 Suriyeli Adliyeye Sevk Edildi

- GAZİANTEP'te, motosiklet satışında çıkan kavgada 21 yaşındaki İsa Mustafa'yı bıçakla öldüren 4 Suriyeli şüpheli adliyeye sevk edildi. Geçen cumartesi gecesi Mevlana

Cinayet Şüphelisi 4 Suriyeli Adliyeye Sevk Edildi

- GAZİANTEP'te, motosiklet satışında çıkan kavgada 21 yaşındaki İsa Mustafa'yı bıçakla öldüren 4 Suriyeli şüpheli adliyeye sevk edildi.
Geçen cumartesi gecesi Mevlana Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İsa Mustafa aralarındaki motosiklet satışı konusunu görüşmek için Suriye uyruklu Ömer Silo, Hüseyin Derik, Hatım K. ve Ala H. ile bir araya geldi. İddiaya göre çıkan tartışmada İsa Mustafa, kim tarafından kullandığı bilinmeyen bıçakla yaralanırken, 4 kişi kaçtı. Kavgayı görenlerin ihbarıyla ambulansla özel bir kliniğe götürülen İsa Mustafa, doktorların müdahalesine karşın yaşamını yitirdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kısa süre içerisinde Ömer Silo, Hüseyin Derik, Hatım K. ve Ala H.'yi yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan 4 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Cinayet Şüphelisi 4 Suriyeli Adliyeye Sevk Edildi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler