YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Milli İrade Platformu, cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldı.

Gaziantep Milli İrade Platformu, cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldı. Platform başkanı Hayri Ünal, Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, 10 Ağustos'ta tarihin dönüm noktalarından birini yaşayacaklarını söyledi. Kendilerine destek veren 120 sivil toplum kuruluşuna teşekkür eden Ünal, milli iradenin önemine dikkati çekti. Bu arada platform, cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili aldıkları kararı açıkladı. Kararı okuyan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mithat Sevin, Türkiye'yi bilen, milletiyle ortak bir hayat öyküsüne sahip bir cumhurbaşkanı istediklerini belirtti. Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Sevin, "Türkiye'nin dönüşüm hikayesine, reform sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine katkı sağlayan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler