YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dar gelirli aileler için satışa sunulan konutlar için başvurular devam ediyor

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere yönelik satışa sunulan 250 adet konutun başvuruları 4 Mayıs’a...

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere yönelik satışa sunulan 250 adet konutun başvuruları 4 Mayıs’a kadar, belediye hizmet binasında devam edecek.

Şahinbey Belediyesi tarafından cazip fiyata 8 bin lira peşin olmak üzere 10 yıl vade, aylık 250 lira taksitle 2+1, 250 konut başvurusu için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturuyor. Konut başvurusu yapan İsmail Postacı, Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için satışa sunulan 2+1, 250 konutun ev sahibi olmak için iyi bir imkân olduğunu belirterek, "Böyle bir imkanı bizlere sunduğu için Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Evi olmayanlara bir umut, bu zamanda ev almak gerçekten de çok zor. Bizim gibi dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için bu projeyi hayata geçiren Şahinbey Belediyesi'ne teşekkür ediyorum." dedi.

Bu zamana kadar hep kirada oturduğunu kaydeden Süleyman Taşdemir ise "Kısmet olursa şimdi Şahinbey Belediyemizin yapmış olduğu evlere yazılıyoruz. İnşallah kurada çıkarsa kendi evimizin sahibi olacağız. Böyle bir projeyi bizlere imkan olarak sunan Şahinbey Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler