YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deaş'ın Bomba Yüklü Araç Saldırısının 110 Sanığının Yargılanmasına Başlandı (2)

SANIKLARIN İFADELERİ ALINIYOR 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde savunma yapan tutuklu sanıklardan Adem Yumuşak, terör örgütü üyesi olmadığını ve askerlik haricinde Gaziantep'ten

Deaş'ın Bomba Yüklü Araç Saldırısının 110 Sanığının Yargılanmasına Başlandı (2)

SANIKLARIN İFADELERİ ALINIYOR
8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde savunma yapan tutuklu sanıklardan Adem Yumuşak, terör örgütü üyesi olmadığını ve askerlik haricinde Gaziantep'ten ayrılmadığını öne sürdü. Soruşturma dosyasında verdiği ifade ile sanık olmasına yol açan gizli tanığın kendisine iftira attığını iddia eden Yumuşak, mahkeme başkanının düşmanı olup olmadığı sorusuna "Yok" yanıtını verdi.
Tutuklu sanıklardan Ahmet Çapkın da kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti, intihar yelekleri ile mühimmat bulunan depoyla ilgisinin bulunmadığını ileri sürdü. Sanıklardan Ahmet Zeytinci de barbarca diye tanımladığı saldırıyı yapanlarla bağlantısının bulunmadığını ifade etti. Mahkeme Başkanı Hüseyin Pekşen'in telefon görüşme kayıtlarında maç saati olarak '9.10' dediğini hatırlattığı Zeytinci'ye, zamanın saldırının yapıldığı saate denk geldiğini söyledi. Sanık ise mahkeme başkanına denk gelen saatin rastlantı olduğunu söyledi.
Devam eden duruşmada, sanıklar savunmalarını yapmayı sürdürüyor.

Deaş'ın Bomba Yüklü Araç Saldırısının 110 Sanığının Yargılanmasına Başlandı (2)Deaş'ın Bomba Yüklü Araç Saldırısının 110 Sanığının Yargılanmasına Başlandı (2)Deaş'ın Bomba Yüklü Araç Saldırısının 110 Sanığının Yargılanmasına Başlandı (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler