YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatma Şahin, Karkamış'ta

GAZİANTEP (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karkamış Antik Kenti'nin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmaların hızlandırılmasına çalıştıklarını bildirdi.

GAZİANTEP - Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karkamış Antik Kenti'nin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmaların hızlandırılmasına çalıştıklarını bildirdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahin ekibiyle Karkamış ilçesinde hayata geçireceği projeleri ve ilçenin sorunlarını yerinde tespit için bu ilçeye gitti. Şahin, burada yetkililere yapacağı çalışmaları ve ilçenin sorunlarına yönelik projelerini anlattı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahin, "Karkamış Antik Kenti'nin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmaların hızlandırılması çalışıyoruz. Hizmet noktasında sıkıntı yaşayan ilçe belediyelerine her türlü desteği vereceğiz. Bu belediyelerin gelirlerinin arttırılması yönündeki çalışmalar da en kısa sürede sonuçlanacak" ifadelerini kullandı. İlçede yapılacak hizmetler konusunda bir takım ön bilgiler alan Şahin, ilçede yapılması planlanan hizmetlerin bilgilerini çalışma ekibine not ettirdi. Şahin, şunları kaydetti: "Karkamış'ın altyapı ve üst yapı sorununu gidereceğiz. Bu çalışmalara başladık. Ayrıca, Karkamış Antik Kenti'nin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalarımızı hızlandırdık. Antik kentin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalarımızı bakanlık düzeyine taşıdık. Böylece, hem Karkamış ilçemiz rahat nefes alacak hem de bölgemiz güzel bir turizm mekanına kavuşmuş olacak." Toplantıya AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer de katıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler