YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filistinliler Için Dua Edildi

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesi meclis üyeleri, Filistin başta olmak üzere zulüm altındaki İslam coğrafyası için dua etti.

Şahinbey Belediyesi meclis üyeleri, Filistin başta olmak üzere zulüm altındaki İslam coğrafyası için dua etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ağustos ayı meclis toplantısı belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu yönetiminde meclis salonunda yapıldı. 12 maddenin yer aldığı meclis toplantısında Tahmazoğlu, temmuz ayı içerisinde yapılan belediye hizmetlerini slayt eşliğinde anlattı. Tahmazoğlu, ağustos ayı meclisinin ilk oturumunda başta Gazze olmak üzere zulüm altındaki İslam coğrafyası için dua etti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, şunları kaydetti: "Gazze'de büyük bir dram yaşanıyor. Bu konuda Türkiye'den başka hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Geçtiğimiz yıl Gazze Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzaladık. Mısır'da yaşanan darbeden dolayı Gazze'ye gidemedik. Şahinbey Belediyesi olarak Gazze'ye çok şey yapmak istiyoruz ama elimiz kolumuz bağlı, ilk fırsatta Gazze'ye yardım elimizi uzatmak istiyoruz. Müslümanlara karşı katliam yapan İsrail'i kınıyorum. AK Parti, CHP ve MHP grubu olarak ortak bir kınama yapalım. Bireysel olarak ben kendi evime İsrail malları almıyorum ve kullanmıyorum."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler