YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep, ATM Makineli Modern Taksi Duraklarıyla Tanışıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehri modern taksi duraklarıyla tanıştıracak. Gaziantep’te artık bir taksi kültürünün başladığını ve...

Gaziantep, ATM Makineli Modern Taksi Duraklarıyla Tanışıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehri modern taksi duraklarıyla tanıştıracak. Gaziantep’te artık bir taksi kültürünün başladığını ve bunun yerleşmesi gerektiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, kent içindeki taksi duraklarını yeniden düzenleyeceklerini, bunun da ilk örneğini Balıklı Parkı önünde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bir bankanın kendilerine teklifte bulunduğunu ve içinde ATM gişelerinin yer alacağı taksi duraklarını yapmak istediklerini açıklayan Güzelbey, “Onlarla görüşmemiz devam ediyor. Eğer yaparlarsa yaptılar, yapmazlarsa da biz kendimiz yaparız. Şimdi Balıklı Parkı’na bir örnek durak yaptık. Örnek durağımız sadece biraz yüksek ve ön tarafını tamamen sarı siyah damalarla camdan yapacağız. Oranın bir taksi durağı olduğunun belli olması lazım.” dedi.

Taksinin artık vazgeçilmez bir ulaşım aracı olduğunu vurgulayan Güzelbey, “Bugün nasıl insanlar İstanbul, Ankara gibi kentlere gittiği zaman taksiyi tercih ediyorlarsa aynısını Gaziantep’te de yapmayı hedefliyoruz. Ben buradan taksici arkadaşlara da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Onlar da biraz ücret artışlarına dikkat etsinler. Otogar ile şehir arasında biraz yüksek fiyat tutuyor. Zaten yeni düzenleme ile biz de artık otogar ve hava alanı arasına birer otobüs seferi koyacağız. Alternatif ulaşım araçları sayesinde buralara ulaşım daha kolay olacak, o zaman biraz daha rahatlama sağlanacak.” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler