YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde "sosyal Denge Sözleşmesi" Imzalandı

 GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen)  arasında, ücret düzenlemesini içeren sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

GAZİANTEP arasında, ücret düzenlemesini içeren sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çalışan 931 memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle imzalandı. Sözleşmeye göre belediye çalışanları maaşa ek olarak brüt 731 lira daha fazla ücret alacak. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, imza töreninde takım çalışmasının önemine değindi. Takımın mutluluğu ve huzuru için ellerindeki imkanların paylaşılması ve verimliliği artırmak için de mutlaka her bir çalışanın huzurunu ve mutluluğunu sağlamaları gerektiğini ifade eden Şahin, şunları belirtti: "15 yıl özel sektörde çalıştım. Hep inandığım bir şey var: başarı inanmış bir takımla mümkün olabilir. Yani bireysel bir başarının olması mümkün değil. Takımın başarılı olması için de takımın moral ve motivasyonu çok çok önemli. Biz çalışanlarımızın hakkını, hukukunu korumazsak bu bize yakışmaz. Biz yola çıkarken çalışanlarımızın moralini ve motivasyonunu yüksek tutarak onların verimliliğini, artırarak ondan sonraki süreci de onlarla beraber götürmeyi istiyoruz." Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay da belediye çalışanlarının alacakları ek ücretlerin bereketli olmasını diledi. Mutlu bir gün yaşadıklarını ifade eden Turbay, şunları kaydetti: "Sizlerle birlikte bir ekip ruhu içerisinde, birlikte bütün gücünüzle ülkemize, vatanımıza, milletimize ve şehrimize hizmeti bir ibadet aşkıyla yapacağınızdan eminiz. Bem-Bir-Sen olarak, yerel yönetimlerde çalışanlarımızın hak ve menfaatini koruyarak hep birlikte sosyal anlamda da bugüne kadar başarılı hizmetler verdik. Bu hizmetleri gerçekleştirirken olayı tek taraflı düşünmüyoruz, biz ülkemizi, milletimizi, çalışanlarımızı ve yöneticilerimizi hep birlikte düşünüyoruz." Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ile Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, sosyal denge sözleşmesini imzaladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler