YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Elazığspor Maçının Ardından

  TFF1'inci Lig'de sahasında Elazığspor'a 3-0 yenilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Metin Diyadin, sakat olan oyunculardan dolayı maça dar bir

TFF1'inci Lig'de sahasında Elazığspor'a 3-0 yenilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Metin Diyadin, sakat olan oyunculardan dolayı maça dar bir kadroyla çıktıklarını belirterek, şöyle dedi:
"Buna rağmen oyuncularım istekli ve arzuluydu. Söylediğimiz sıkıntılardan dolayı hele oyuna başladıktan sonra bir anda 2-0 geriye düştük. Buna rağmen ilk yarıda 1 gol bulsaydık, oyuna ortak olurduk diye düşünüyorum. Nitekim de iki tane direkten dönen pozisyonumuz var ama iki haftadır da sayı üretmede ciddi sıkıntı yaşadık. Bu bizi skor olarak üzüyor. 4 haftadır buradayım, her anlamda gördüğüm bunu söylemek zorundayım; kadro mühendisliği hem planlama ve birçok şeyde Gaziantep Belediye'nin yapılanması gerektiğini düşünüyorum. Mevcut oyuncularımızla devreyi tamamlamak zorundayız. Oyuncularımız istekli ama eksikler bizi etkiliyor, bu da sürdürülebilir bir durdum değil."
Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Kadir Bektaş ise haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek "Ben Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a teşekkür ediyorum, bizi çok iyi karşıladılar. Bence haklı bir galibiyet 3- 0, daha farklı bir galibiyette olabilirdi. Biz gerekeni yaptığımız sürece oyunun soncunun ne olacağını oyuncularımıza söylüyordum. Yaklaşık 20- 21 maça çıktık. Biliyorsunuz bizim transfer yasağımız var, kadro derinliğimiz yok. Oyuncularımız tebrik ediyorum. Elimizdeki kadrodan dolayı her şeye dikkat ediyoruz. Bugün haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyorum" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Metin Diyadin'in konuşması
- Bayram Bektaş'ın konuşması
- Genel ve detay görüntüler

HABER: EYYÜP BURUN - KAMERA: AHMET ÖZER - GAZİANTEP / DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler