YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Denizlispor Soyunma Odaları

Mücahit YOLCU/GAZİANTEP, Oğuz Çetin, Denizlispor ile 1-1 sonuçlanan maç sonrası yapığı açıklamada şunları söyledi: "Bir gerçeğimiz var; o da oynayacağımız

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Denizlispor Soyunma Odaları

Mücahit YOLCU/GAZİANTEP, Oğuz Çetin, Denizlispor ile 1-1 sonuçlanan maç sonrası yapığı açıklamada şunları söyledi:
"Bir gerçeğimiz var; o da oynayacağımız her maçı kazanma duygusunda olmalıyız. Ama bu demek olmuyor ki; basit hatalar yapalım. Basit bir gol yemek en büyük handikabımızdı. Bu skoru telafi etmek için çok büyük efor sarf etmek gerekiyor. İlk yarı skoru lehimize çevirmek için büyük efor sarf ettik ancak ikinci yarı ikinci golü bulmak, oyunu elde tutmak çok önemliydi. Oyunun 75- 80'inci dakikasına oyunu tuttuk ve pozisyona da girdik. Ancak son 10- 15 dakikada yine oyun disiplininden uzaklaştık.
Hem maçı kazanmak istedik, hem de kaybetmemek adına hamleler yaptık. Önümüzdeki Boluspor ve Altınordu maçlarında bu hatalardan uzaklaşmış, oyunu sıfıra getirip oynayan ve gol atan bir takım için çalışacağız. Umarız ki milli takım arası olumlu olacaktır. Önümüzdeki maçlardan 3 puan almak için çabalayacağız. Bu inanç içerisinde olan oyuncular ve bizler buna ulaşabilir. Şuan tek eksiğimiz 3 puan almak. Umut ediyoruz ki Bolu maçında buna ulaşacağız" diye konuştu.
Denizlispor Teknik Sorumlusu Feridun Şaban Yarkın ise 3 pozisyonu değerlendiremediklerini ve galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederek, "Ligin şuandaki atmosferinde iki takım da öncelikle kaybetmemeyi düşünen yapıda oynadı. Rakibimizin iç sahada kazanması onlar için çok önemliydi. Ligin bu atmosferinde kazanmak çok önemliydi. Kontrollü bir maç oldu. Girdiğimiz pozisyonlar az olmasına rağmen üç pozisyonumuz oldu onları değerlendiremedik ve sonuçta 1 puanla ayrıldık. Artık önümüzdeki maçları ve boşlukları da doldurup çalışacağız" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler