YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Boluspor Maçı Hazırlıkları

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk haftasında Boluspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk haftasında Boluspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tesislerinde, teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretindeki idman, ısınma ve adaptasyon çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde kontrollü pas oyunu ve çift kale maç yapıldı. Soğuma egzersizleriyle tamamlanan çalışmalara tüm sporcular katıldı. Teknik direktör Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasına galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Hanelerine 3 puan yazdırabilecek yetenek ve güce sahip olduklarını ifade eden Sağlam, "Zorlu lig maratonunda 'kolay veya zor' diye nitelendirilebilecek maç yok. Bu sezon tüm karşılaşmalar yüksek tempoda geçecek" dedi. Sağlam, Bolu karşısında saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler