YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep Temsilcisi, Ampute Futbol Süper Ligi'nde Iddialı

GAZİANTEP (AA) - Yeni sezonda Bedensel Engelliler Ampute Futbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor, hazırlıklarına başladı.

Yeni sezonda Bedensel Engelliler Ampute Futbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor, hazırlıklarına başladı. Şahinbey Tesisleri'nde antrenör Ökkeş Böke nezaretinde gerçekleştirilen idmana milli takımda olan sporcuların dışındaki tüm futbolcular katıldı. Antrenör Böke, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin oldukça zorlu geçeceğini söyledi. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, yeni sezonda iddialı bir ekip haline gelmek istediklerini ifade eden Böke, şöyle konuştu: "Yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız, her geçen gün temposunu arttırarak devam edecek. Bu takımın oluşmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve kulüp başkanımız Cuma Güzel'e teşekkür ediyorum. Amacımız, başarılı bir sezon geçirerek, destek verenlerin emeklerini boşa çıkartmamak. Yeni sezonda Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ederek taraftarı mahcup etmek istemiyoruz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler