YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantepli Iş Adamları Ihracat Artışının Süreceğine Inanıyor

GAZİANTEP (AA) - İhracatının önemli bölümünü Irak'a yapan Gaziantepli iş adamları, bölgedeki karışıklığa rağmen bu ülkeye yönelik dış satımda istikrarını korudu.

İhracatının önemli bölümünü Irak'a yapan Gaziantepli iş adamları, bölgedeki karışıklığa rağmen bu ülkeye yönelik dış satımda istikrarını korudu. Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ise şehrin ihracatının eylülde pozitif rakamlara döneceğini bildirdi. "Dünyanın en rekabetçi 7 kentinden biri" seçilen Gaziantep'in hedeflerinden vazgeçmeyeceğini aktaran Bartık, "Şehrimiz Türkiye'nin en çok ihracat yapan 6'ncı ili konumunda. Önemli partnerlerimiz arasındaki Irak'a temmuzda ihracatımız yüzde 48 oranında düştü. Bu ay ise durum biraz daha iyi. Bu, normalleşme sürecinin başladığına işaret. Eylül ayında yüzümüzü güldürecek rakamlarla karşılaşacağız. İş dünyası çalışkan ve özverili, yeni pazarlara girebilecek ticari bilgi ve deneyime sahip" ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler