YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantepspor'da 3 Puan Sevinci

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında deplasmanda Sivasspor'u yenen Gaziantepspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında deplasmanda Sivasspor'u yenen Gaziantepspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor. Kulüp basın sözcüsü Kübra Kabaali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige galibiyetle başladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Genç ve dinamik bir kadro oluşturduklarını anlatan Kabaali, futbolcu ve teknik ekibin uyum içinde olduğunu belirtti. Taraftarları takımlarına destek olmaya davet eden Kabaail, "Deplasman galibiyetinin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Milli maç arasını da iyi değerlendireceğiz. Taraftarlarımızın Passolig kartlarını almalarını istiyoruz. Kartla ilgili yaşanan sıkıntının ise kısa sürede çözüleceğini ümit ediyoruz" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler