YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep’te 13 kişilik fuhuş çetesi çökertildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, kentin değişik bölgelerinden bayanlara fuhuş yaptıran 9 erkek ile...

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, kentin değişik bölgelerinden bayanlara fuhuş yaptıran 9 erkek ile 2 kadını gözaltına aldı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları yapılan 13 şahıs adli makamlara sevk idildi. “Fuhuş Operasyonu” adı altında 16 ayrı adrese düzenlenen operasyonda, kadınlara zorla fuhuş yaptırmak, örgüt kurmak, örgüte üye olmak ve aracılık yapmak suçu ile gözaltına alınan şahısların haklarında (44) ayrı organize şekilde işlenen fuhuş olayı ile ilgili tahkikat yapılan H.A.K., E.Y., O.Y., D.D., M.T., S.A., A.K., R.K., S.Y. ve R.Ş.K. isimli şüpheliler adli mercilere sevk edildi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan bu titiz çalışmada, eş zamanlı operasyonlarda 4’ü Türk kimlikli yabancı uyruklu bayan olmak üzere, 10 mağdure bayan ile bu bayanlara fuhuş yaptıran, aracılık eden veya fuhşa teşvik eden, maddi menfaat temin eden 2’si bayan, 9 erkek olmak üzere toplam 13 şüpheli şahıs yakalandı. Ayrıca, fuhuş müşterileri oldukları tespit edilen 23 erkek şahsın bilgisine de başvurulduğu açıklandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler