YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'te 19 Mayıs Coşkusu

Ahmet SOYDOĞAN/ GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP’te, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen törene; Gaziantep

Gaziantep'te 19 Mayıs Coşkusu

Ahmet SOYDOĞAN/ GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP’te, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.
15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Meydanda bulunan Atatürk Anıtına çelenk bırakılıp, İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törenlerde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 19 Mayıs 1919'da yakılan özgürlük ateşinin, TBMM'nin açılması ile birlikte tüm yurda yayıldığını söyledi. Bugünkü özgürlüğün 19 Mayıs'ta yakılan ateşe borçlu olunduğunu belirten Ökkeş Demir, özgürlük ateşinin devam ettirilmesi için Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği gençlere büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti.
Halk oyunları ve çeşitli sportif gösterilerin yapıldığı törende, 19 Mayıs nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere de ödülleri verildi.

Gaziantep'te 19 Mayıs CoşkusuGaziantep'te 19 Mayıs CoşkusuGaziantep'te 19 Mayıs Coşkusu

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler