YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'te 4 Polis De Serbest

Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, Geçen pazartesi günü yasa dışı dinleme yapıldığına ilişkin soruşturma kapsamında; Gaziantep merkezli 13 ilde istihbarat şube polislerine

Gaziantep'te 4 Polis De Serbest

Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, Geçen pazartesi günü yasa dışı dinleme yapıldığına ilişkin soruşturma kapsamında; Gaziantep merkezli 13 ilde istihbarat şube polislerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, daha önce Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde İstihbarat Şube Müdürü olarak görev yapanların da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde ifadesi alınan polislerden 18’i dün adliyeye sevk edildi ve gece yarısı çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
Gözaltında tutulan 4 polis ise bu sabah adliyeye sevk edildi. Soruşturma savcıları tarafından sorgulanan 4 polis, akşam saatlerinde tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 4 polis, yargılama sonunda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
ESKİ ŞUBE MÜDÜRÜ: HUKUKSUZLUK YAPMADIK
Serbest bırakılan eski Gaziantep İstihbarat Müdürü Ümit Karaca, adliye önünde gazetecilere açıklama yaptı. Hukuksuz hiçbir işlem yapmadığını dile getiren Karaca, "Bu süreç içerisinde ben ihraç oldum ama Türk milletine, vatanıma, bayrağıma olan sevgimden zerre kadar bir düşme olmadı. Kim bu milleti severse, kim bu millete hizmet ederse biz Hakka hizmet ettiğini düşünüyoruz. Biz Anadolu insanına hizmet ederken, Hakka hizmet etme düşüncesi içerisinde çalışmalarımızı yaptık. 22 tane kahraman dün ve bugün serbest kaldı. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah bir daha bu süreçler yaşanmaz. Rabbim tez zamanda bu zulümleri ortadan kaldırır” dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler