YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'te, 7 Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

- GAZİANTEP'te, ev, işyeri ve araçlardan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 7'si tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, son günlerde

- GAZİANTEP'te, ev, işyeri ve araçlardan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 7'si tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, son günlerde kentte meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin inceleme başlattı. Geçen 6 Eylül günü bir bankadan çektiği 30 bin lirası otomobilinin camı kırılarak çalınan mağdurun şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızlığı yapan 3 kişiyi belirledi. Polisin düzenlediği operasyonlarda 2 şüpheliye ulaşılamazken, K.Ü. gözaltına aldı. Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen K.Ü., tutuklanarak cezaevine konuldu.
Polis ekipleri ayrıca 5 işyeri, 3 resmi kurum ve 6 araçtan hırsızlık yapan 13 kişiyi de parmak izi ve güvenlik kameraları kayıtlarından belirledi. Adreslerinde gözaltına alınan şüphelilerden 7'si serbest kalırken, 6'sı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık şüphelilerinin evlerinde ele geçirilen çalıntı malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler