YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'te Kozmetik Deposunda Yangın

Eyüp BURUN- Mustafa KANLI/GAZİANTEP, (DHA )- GAZİANTEP'te, 180 dükkanın bulunduğu pasajdaki kozmetik deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Parfüm ve

Gaziantep'te Kozmetik Deposunda Yangın

Eyüp BURUN- Mustafa KANLI/GAZİANTEP, (DHA )- GAZİANTEP'te, 180 dükkanın bulunduğu pasajdaki kozmetik deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Parfüm ve deodorant şişelerinin bomba gibi patladığı yangında 6 dükkan kullanılmaz hale geldi.
Şahinbey Mahallesi'nde bulunan, içinde 180 dükkan bulunan 3 katlı Kurtuluş Pasajı'nın 2'nci katındaki kozmetik malzeme deposunda sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Pasajdaki çalışanların ilk müdahaleyi yaptığı yangın büyüyerek çevredeki işyerlerine sıçradı. Bu sırada ısınan deodorant ve parfüm şişeleri bomba gibi patlayarak çevreye yayıldı. Alevleri gören esnafın ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri 1 saat süren müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangını görüp itfaiye ekiplerine haber veren esnaf Mehmet Hanifi Tozoğlu, "Sabah patlama sesleri duydum sokağa çıktığımda patlamalar çok şiddetli devam ediyordu. Hemen itfaiyeye haber verdim. Kısa sürede gelip yangına müdahale ettiler. Çok şükür zor da olsa söndürüldü" dedi.
Yaralanın olmadığı yangında 6 işyerinde büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi. İtfaiye ve polisin yangının çıkış nedeniyle ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Gaziantep'te Kozmetik Deposunda YangınGaziantep'te Kozmetik Deposunda YangınGaziantep'te Kozmetik Deposunda Yangın

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler