YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep’te silahlı kavga: 3’ü kardeş, 4 yaralı

Gaziantep’te alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 3 kardeş ile kavga sırasında yoldan geçen bir...

Gaziantep’te alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 3 kardeş ile kavga sırasında yoldan geçen bir kişi silahla vurularak yaralandı.
Gatem Ayakkabıcılar Sitesi’nde bijuteri toptancılığı yapan Zafer (38), Hasan (31) ve Hüseyin Mazlum (30) kardeşlerin işyerine 34 Y 3219 plakalı minibüsle gelen henüz kimlikleri belirlenemeyen kişiler, içeriye girer girmez üç kardeş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın işyeri dışına taşması ve kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği belirsiz kişiler, üzerlerinde taşıdıkları silahlarla 3 kardeşi ayaklarından vurdu. Bu sırada yoldan geçen Arif Çelik isimli bir vatandaş da seken kurşunlardan ikisinin isabet etmesi sonucu yaralandı.
Zanlılar geldikleri minibüsle kaçarken olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılardan Hasan ve Hüseyin Mazlum Avukat Cengiz Gökçek, Zafer Mazlum ile yoldan geçerken kavganın ortasında kalarak kurşun isabet ederek yaralanan Arif Çelik Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, polis 4 kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler