YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'te Yolcu Minibüsü Devrildi: 1 Ölü, 4 Yaralı

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, Kaza, bu sabah Yavuzeli İlçesi'ne bağlı Karakuyu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Yavuzeli'nden Gaziantep'e yolcu taşıyan Mustafa Özkılıç, yağıştan

Gaziantep'te Yolcu Minibüsü Devrildi: 1 Ölü, 4 Yaralı

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, Kaza, bu sabah Yavuzeli İlçesi'ne bağlı Karakuyu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Yavuzeli'nden Gaziantep'e yolcu taşıyan Mustafa Özkılıç, yağıştan kayganlaşan yolda yönetimindeki 27 K 0221 plakalı minibüsün direksiyon kontrolünü yitirdi. İçinde 13 yolcu bulunan minibüs takla atarak devrildi.
Kazada sürücü Mustafa Özkılıç olay yerinde ölürken, 4 yolcu da yaralandı. Yolcuların ihbarı üzerine kaza yerine gelen ambulanslarla hastaneye götürülerek tedaviye alınan yaralı yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Evli ve 5 çocuk babası Mustafa Özkılıç’ın cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Özkılıç’ın ölüm haberini alarak Adli Tıp Kurumu'na gelen yakınları sinir krizi geçirdi ve otopsinin ardından cenaze ailesine teslim edildi.

Gaziantep'te Yolcu Minibüsü Devrildi: 1 Ölü, 4 YaralıGaziantep'te Yolcu Minibüsü Devrildi: 1 Ölü, 4 Yaralı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler