YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık:

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Avrupalı yatırımcıların Gaziantep üzerinden doğu pazarlarına açılması gerektiğini bildirdi.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Avrupalı yatırımcıların Gaziantep üzerinden doğu pazarlarına açılması gerektiğini bildirdi. Bartık, yazılı açıklamasında, Gaziantep’in üretim gücünün yanı sıra gastronomi kültürü, turizmi, komşularla ticareti, 2023 hedefleri ve Suriyeli misafirler konularında oldukça başarılı olduğunu belirtti. Gaziantep’in bugünkü başarısını tırnaklarıyla kazıyarak elde ettiğini ifade eden Bartık, “Gaziantep, kendi çabasıyla bugünkü başarısına ulaştı. Gaziantep’te girişimci bir nesil yetişiyor. Üretkenlik, yüksek ticari kabiliyet girişimcilerimizin ortak noktası. Gaziantep, patronları çok çalışan bir şehir. Gelecek kuşaklarımız, dünya vatandaşı olarak yetiştiriyor. Uzun vadede dünya farklı ve güçlü bir Gaziantep ile karşılaşacak” ifadelerine yer verdi. Gaziantep’in lojistik avantajlarına dikkati çeken Bartık, Avrupalı yatırımcıların bakir pazarlara ulaşmak için Gaziantep’i kullanması gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Gaziantep birçok bakir pazara çok yakın bir konumda. Avrupalı yatırımcılar Gaziantep üzerinden doğu pazarlarına açılmalı. İran, Irak ve Suriye gibi pazarlara ulaşmak isteyen Avrupalı Gaziantep ile işbirliği yapmalı."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler