YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastanede Fuhuş Iddiası

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir hastanede fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla 1'i memur 5 çalışan hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Gaziantep'te bir hastanede fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla 1'i memur 5 çalışan hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Alınan bilgiye göre, S.T. isimli kadının sık sık Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine gelmesinden şüphelenen güvenlik görevlileri, durumu yönetime bildirdi. Hakkında tutanak tutulan S.T, kendi ve iki arkadaşının bazı hastane personeliyle ilişkiye girdiğini ileri sürdü. Hastane yönetiminin şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, S.T. ile fuhşa aracılık yaptıkları öne sürülen biri memur 5 çalışanı gözaltına aldı. Şüpheliler, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Hastane yönetimi ise 5 çalışan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler