YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp Eşyalar Sahiplerini Bekliyor

Nizip Belediyesi Zabıta Müdürü Reslan Yalçın, eşyalarını kaybeden vatandaşların belediyeye başvurmasını istedi.

Nizip Belediyesi Zabıta Müdürü Reslan Yalçın, eşyalarını kaybeden vatandaşların belediyeye başvurmasını istedi.

İlçede çeşitli şekillerde kaybolan cüzdan, para, kimlik, cep telefonu ve anahtar gibi eşyalar Nizip Belediyesi telsiz merkezinde toplanıyor.

Görevliler, her geçen gün artan kayıp eşyaların sahiplerini yaptıkları anonslarla bulmaya çalışıyor.

Nizip Belediyesi Zabıta Müdürü Reslan Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, telsiz merkezinde yer alan eşyalar arasında ilk sırayı kimlik, ev, iş yeri ve araba anahtarlarının aldığını söyledi.

Belediye hoparlöründen kimlik ya da kredi kartlarını kaybedenlere yönelik anonslar yaptıklarını anlatan Yalçın şunları kaydetti:

"Merkezimizde bulunan kayıp eşyalar yıllardır sahiplerini bekliyor ve bunun yanında bu eşyalara her geçen gün yenileri ekleniyor. Ben buradan belirttiğimiz eşyaları kaybeden vatandaşlarımızın Nizip Belediyesi'ne başvurmalarını istiyorum. Çünkü kaybolan ve duyarlı vatandaşlarımız tarafından bulunan tüm eşyalar bizim telsiz merkezimizde toplanıp emanete alınır. Bunun için vatandaşlarımızın herhangi bir eşyasını kaybettiğinde öncelikle Nizip Belediyesi telsiz merkezine müracaat etmelerini istiyoruz."

Muhabir: İrfan Aydoğdu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler