YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konukoğlu: Gaziantep’in ihracatı yüzde 46,5 arttı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten şubat ayında geçen yılın aynı...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten şubat ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46,5 oranında artışla 469 milyon 348 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildiğini söyledi.

Adil Konukoğlu, ihracat rakamlarını değerlendirdiği açıklamasında, bu rakamın Şubat ayları dikkate alındığında en yüksek rakam olduğunu bildirdi.

2012 Ocak – Şubat aylarında ihracatın, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 34 oranında artışla 875 milyon 737 bin dolara yükseldiğine dikkat çeken Konukoğlu, Gaziantep’in şubat ayında Türkiye’de en fazla ihracat yapan iller sıralamasında 6. sıradaki yerini koruduğunu kaydetti.

Sanayiciler olarak başarılarını sürekli artırmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Konukoğlu, “Şubat ayları içerisinde en yüksek rakama ulaşmak bizleri memnun etti. Yaşanan olumlu havanın sürmesi durumunda bu yılı da başarılara imza atarak kapatacağımıza inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen tüm sanayicilerimizle gurur duyuyor, kendilerini kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler