YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Koruma Kurulu Toplantısı GTB'de Yapıldı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı Denetim ve Serbestlik Müdürlüğü  tarafından düzenlenen, “Koruma Kurulu” toplantısı Gaziantep Ticaret Borsasında (GTB) gerçekleştirildi.

GAZİANTEP gerçekleştirildi. GTB'den yapılan açıklamaya göre, suçtan zarar gören mağdurlar ve cezaevinden denetimli serbestliğe tabii tutularak tahliye edilen şahısların istihdamına yönelik, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı Denetim ve Serbestlik Müdürlüğü tarafından organize edilen “Koruma Kurulu” toplantısı GTB'de yapıldı. Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Tuncay Yılmaz başkanlığında düzenlenen toplantıya, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, İş-Kur İl Müdürü Sıraç Ekin ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından kurul üyesi çok sayıda temsilci katıldı. İşlenilen çeşitli suçlar nedeniyle zarar gören vatandaşlar ve denetimli serbestlikle tahliye edilen şahısların iş bulmalarına ve kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmak amacıyla toplanan Koruma Kurulu Üyeleri, Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne yapılan başvuruları değerlendirmeye aldı. Küçükbaş hayvancılık yapmak isteyen bir kişi ve özel sektörde ücretli olarak çalışmak isteyen diğer şahısların, taleplerinin görüşüldüğü toplantıda İş-Kur yetkililerine ve kurul üyesi kurumların temsilcilerine bilgiler verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler