YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kosava heyeti, Gaziantep sanayisine hayran kaldı

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği(HÜRSİAD)'nin misafiri olarak Gaziantep’e gelen Kosova heyeti Gaziantep sanayisine hayran kaldı....

Kosava heyeti, Gaziantep sanayisine hayran kaldı

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği(HÜRSİAD)'nin misafiri olarak Gaziantep’e gelen Kosova heyeti Gaziantep sanayisine hayran kaldı. Heyet Zirve Üniversitesi, Dünya TV ve Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kosova’nın Prizren şehrinde bulunan Prizren Esnaf ve İşadamları Derneği Üyelerinden oluşan bir heyet Gaziantep sanayisini ve iş potansiyeli araştırmak amacıyla HÜRSİAD'ın misafiri olarak Gaziantep’e geldi. HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan, "Farklı illerden ara ara ilimizi daha yakından tanımak ve yatırım imkânlarını, potansiyelini, sanayisini incelemek amacıyla farklı gruplar ve iş adamlarını ağırlamaktayız. Gaziantep ekonomisi hakkında geniş bilgi imkânı buldular, yeni kurulan Prizren Esnaf ve İşadamları Derneğine ve üyelerine yönetimine de başarılar diliyorum." dedi.

Prizren Esnaf ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Muhammed Ali Macun ise "Bu gezi bizim ve üye işadamlarımızın, arkadaşlarımızın ufkunu açtı. Derneğimiz Kosova’nın Prizren şehrinde faaliyetlerini sürdürmekteler. HÜRSİAD gibi dernekçilikte önde olan kurumların başarılı çalışmalarını yerinde görmek istedik. Bu bizim için önemli bir referans oldu. Zaten Gaziantep’in ekonomik anlamda başarısı ortada, bunu daha yakından görme fırsatımız oldu. Bizi ağırlayan ve Gaziantep’i daha yakından tanıma fırsatı ve imkanları hazırlayan HÜRSİAD yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Ben de Gazianteplileri Kosova’ya davet ediyorum." diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler