YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köylerde Eğitim Kalitesini Arttırma Çalışmaları

Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı taşıma merkezi olarak 313 öğrenciye eğitim veren Hisar Köyü İlk ve...

Köylerde Eğitim Kalitesini Arttırma Çalışmaları

Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı taşıma merkezi olarak 313 öğrenciye eğitim veren Hisar Köyü İlk ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, okulun sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, okul idaresiyle görüşüp eksikliklerin giderilmesi için çalışma başlattı.

İlçede eğitim seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, eksiklikleri yerinde tespit etmek için Hisar köyü İlk ve Orta Okulu’nu ziyaret ettiklerini söyledi. ve Okulda yaptığı incelemelerden sonra sınıflarda ders gören öğrencileri ziyaret edip, öğrencilere tek tek sorular soran Gündeş, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız, ülkemizin ve bizlerin geleceği ve en kıymetli varlıklarımızdır. Çocuklarımızın her biri gelecekte ülkenin değişik alanlardaki yöneticileri konumuna gelecekler. Ülkemizi ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimi konusunda her birimize ayrı ayrı görevler düşmektedir. Ülkemizi ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en başarılı şekilde eğitim almaları için bizlere verilen öğretmenlik gibi kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirip ilçede eğitim çıtasını yükseltmek için hepimizin el ele verip daha çok çalışmamız gerekmektedir. Hepimiz gönül birliğiyle el ele verip, eğitim için gecemizi gündüzümüze katıp çalışırsak, ilçemizde eğitim seviyesini yükselteceğimize inanıyorum” dedi.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek sorunlarını, isteklerini not eden Gündeş, çevre köylerden Hisar İlk ve Ortaokulu’nda taşımalı eğitim gören öğrencilerin öğle yemeklerini de kontrol etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler