YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Masa Tenisi Turnuvasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Şahinbey Belediyesi tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen masa tenisi turnuvası sona...

Masa Tenisi Turnuvasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Şahinbey Belediyesi tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyelerinin katıldığı turnuvanın ödül töreni Şahinbey Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. 14 kategoride 74 takım ve 389 ferdi başvurunun yapıldığı turnuvada, takımlar Küçük Bayanlarda Özel Emine Nakıpoğlu İlköğretim Okulu birinci, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ikinci, Cemil Alevli İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Yıldız bayanlarda Yavuzlar İlköğretim Okulu birinci, Cemil Alevli İlköğretim Okulu ikinci, Ömer Humanızlı İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Genç bayanlarda, Avukat Mahmut Düşün Meslek Lisesi birinci, Nigar Ertürk Lisesi ikinci, Ahmet Erkul Lisesi üçüncü oldu. Küçük erkeklerde Sani Konukoğlu İlköğretim Okulu birinci, Ömer Humanızlı İlköğretim Okulu ikinci, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde, Karataş İMKB İlköğretim Okulu birinci, Haydar Aliyev İlköğretim Okulu ikinci ve Hayriye Osman Külekçi İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Genç erkeklerde, Özel Sanko Okulları İlköğretim Okulu birinci, Özel Erdem Koleji ikinci olurken, Emine Konukoğlu Lisesi üçüncü oldu.

Ferdi başvuru küçük bayanlarda ise, Elif Şener birinci, Zehra Nur Kılıç ikinci, Elif Akaya üçüncü; yıldız bayanlarda Belgin Ekinci birinci, Bani Karayel ikinci ve Betül Dikici üçüncü oldu. Genç bayanlarda Kübra Has birinci, Kadriye Özdişli ikinci ve Dilek Ceylan üçüncü oldu. Büyük bayanlarda Zeynep Küçük Celasu birinci, Raziye Çek ikinci, Kıymet İlhan üçüncü olurken; küçük erkeklerde Ömer Faruk Cengiz birinci, Kerem Köçe ikinci ve Hamza Fatih Zengin üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde Muhammed İslam Güler birinci, Şuayip İnal ikinci ve Murat Cüce üçüncü oldu. Genç erkeklerde Doğanay Güngör birinci, M. Fatih Akpek ikinci ve Taha Buğra Atsal üçüncü oldu. Büyük erkeklerde Salim Bilgin birinci, Murat Karakaya ikinci ve Kahraman Sezişli üçüncü oldu.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen masa tenisi turnuvasına katılanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Turnuvamıza 74 takım ve 389 ferdi başvuru yapıldı. Turnuvamız başarılı bir şekilde sonuçlandı. Ben turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turnuvada dereceye girenleri kutluyorum. Biz sporu seviyoruz ve bu tür etkinliklerin yaygınlaştırılmasını istiyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler