YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milletvekili Fakıbaba'nın Acı Günü

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıba'nın lösemi hastası olan ablası Vecihe Özşişli, dün gece İstanbul'dan Gaziantep'e geldiği uçakta rahatsızlandı.

Milletvekili Fakıbaba'nın Acı Günü

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıba'nın lösemi hastası olan ablası Vecihe Özşişli, dün gece İstanbul'dan Gaziantep'e geldiği uçakta rahatsızlandı. Uçakta yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitiren Özşişli için bugün öğle saatlerinde Baheaddin Nakıboğlu Cami'sinde tören düzenlendi. Ablasını kaybeden Fakıbaba'yı cenaze töreninde Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile yakınları yalnız bırakmadı.
Özşişli'nin cenazesi kılınan namazın ardından asri mezarlıkta toprağa verildi.

Milletvekili Fakıbaba'nın Acı Günü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler