YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizip'te 'Efendimizin Nurlu Hayatı' Kitabından Sınav Yapıldı

Kutlu Doğum Haftası kapsamında, Hz. Muhammed'in (sav) hayatıyla ilgili olarak Gaziantep’in Nizip ilçesinde yapılan sınava...

Nizip'te 'Efendimizin Nurlu Hayatı' Kitabından Sınav Yapıldı

Kutlu Doğum Haftası kapsamında, Hz. Muhammed'in (sav) hayatıyla ilgili olarak Gaziantep’in Nizip ilçesinde yapılan sınava yaklaşık 5 bin öğrenci katıldı.

Nizip Fedakar Eğitimciler Derneği'nin (FEDER) koordinesinde Nizip Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, müftülük ve ticaret odasının ortaklaşa düzenlediği sınava, yaklaşık 6 bin kişi başvurdu. Başvuru önceliğine göre ilk 5 bin yarışmacıya ‘Peygamber Efendimizin Nurlu Hayatı’ isimli kitap ücretsiz olarak verildi. Ortaokul, lise, üniversite, imam hatip lisesi ve Kur’an kurslarından öğrencilerin farklı kategorilerde yarıştığı sınav, Nizip’te 9 okulda 193 salonda gerçekleştirildi.

'Efendimizin Nurlu Hayatı' adlı kitaptan hazırlanan ve 3 kategori halinde yapılan sınavda dereceye girenlere dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi, kol saati, MP4 çalar gibi hediyeler verileceği belirtildi.

Sınava katılımın yoğun olduğunu dile getiren FEDER Başkanı Ali Tülek, “Bu sınavda en büyük kazanç, Efendimizin hayatını öğrenmek olacaktır." dedi.

Nizip'te birçok kurum ve esnafın sponsor olarak destek verdiği yarışmada, dereceye giren öğrencilerin hediyeleri, 8 Mayıs'ta belediye düğün salonunda düzenlenecek olan törenle sahiplerine verilecek.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler