YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis, Kaçakçılara Geçit Vermiyor

Gaziantep'te kaçakçılara yönelik çalışma başlatan polis 5 bin 794 karton kaçak sigara, 699 adet kaçak...

Polis, Kaçakçılara Geçit Vermiyor

Gaziantep'te kaçakçılara yönelik çalışma başlatan polis 5 bin 794 karton kaçak sigara, 699 adet kaçak cep telefonu ve 846 kilogram kaçak çay ele geçirdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; 'Gümrük kaçağı malzemenin il merkezine girişinin ve satışının önüne geçmek, doğu illerinden getirilen gümrük kaçağı malzemenin batı illerine gönderilmesini önleyerek haksız rekabeti ve devletimizin uğrayacağı vergi kaybını önlemek amacıyla; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda ilimiz merkezinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda; 5 bin 794 karton (57.940 paket) muhtelif markalarda gümrük kaçağı sigara, 699 adet muhtelif modellerde gümrük kaçağı cep telefonu, 846 kg. gümrük kaçağı çay ele geçirilmiş ve olayla ilgili 17 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yakalanan 17 şahıs hakkında 5607 S.K.M. (Kaçakçılık) ve 4733 S.K.M. (Bandrolsüz ve Hologramsız Sigara Nakletmek) suçundan gerekli yasal işlem yapılmıştır. Gaziantep Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri suç ve suçluyla mücadeleyi kararlılıkla devam ettirmektedir' ifadeleri yer aldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler