YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahinbey Belediye Futbol Takımı Yine Galip Geldi

Bölgesel Amatör Bal liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımı kendi...

Şahinbey Belediye Futbol Takımı Yine Galip Geldi

Bölgesel Amatör Bal liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Elbistan Belediye spor’u 3-1 yenerek 10 puanla 4 sıraya yerleşti.

Gazikent Stadında oynanan maçı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik spor ilk dakikalarda rakip yarı alanında tehlikeli ataklar yapmaya başladı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor ilk yarıyı 20. dakikada Emir Aykurt ve 34. dakikada Tarık Kuzudişli’nin attığı gollerle 2-0 galip tamamladı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor 75. dakikada Engin Çam’ın attığı golün ardından Elbistan Belediyespor’un golünü ise 70. dakikada Hakan attı maçta başka gol olmayınca sahadan 3-1 ayrıldı.

Maç sonrası bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor kulübü Teknik Direktör Seçkin Göksel, iyi oynadıklarını ve kazandıklarını belirtti. Teknik Direktör Göksel, "Çok iyi başladığımız karşılaşmadan 3 puan aldık. Rakibimizin gücünü biliyorduk. Onlarında puana ihtiyacı vardı. Onların üzerimize geleceğini düşündük. Öylede oldu. Ama özellikle ilk devrede bulduğumuz pozisyonlardan yararlanamadık" dedi.

Başarılarından dolayı sporcuları ve teknik heyeti kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Takımımız sahadan 3-1 gibi bir skorla ayrıldı. Şuanda 10 puanla ligde dördüncü sırada. İnanıyorum ki futbol takımımız bu tırmanışını sürdürerek, ligin birinciliğine yerleşecektir” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler