YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahinbey Belediyesi 2014 Bütçesi

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyenin 2014 yılı bütçesini 750 milyon TL olarak belirlediklerini bildirdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyenin 2014 yılı bütçesini 750 milyon TL olarak belirlediklerini bildirdi. Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı üçüncü oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. Tahmazoğlu, burada yaptığı konuşmada, bütçenin büyük bir bölümünü vatandaşa yönelik yatırım ve hizmete ayırdıklarını kaydetti. 2013 yılında 637 Milyon 350 bin TL bütçe yaptıklarını anımsatan Tahmazoğlu, şunları söyledi: "2014 yılı bütçesini 750 Milyon TL olarak belirledik. Türkiye geneli tüm belediyeler arasında en büyük bütçe sıralamasında 7. sırada yer aldık. İl belediyelerinin hepsinden büyük ve 16 büyükşehir belediyesinin 10 tanesinden daha büyük bütçe yaptık. 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da bütçemizin yüzde seksenini yatırım bütçesi olarak kullanacağız." Belediye olarak büyük işler yaptıklarını dile getiren Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarında da Türkiye'ye örnek olduklarını ifade etti. İlçedeki 372 adet parkın yanında 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde Türkiye'nin en büyük parkını yaptıklarını vurgulayan Tahmazoğlu, "Örneğin temizliği en ucuza yapan belediyeyiz. Bizimle aynı nüfusa sahip belediyeler bizim 5 katımız fazlasına temizlik işlerini yapmaktadır. Kentsel yapısıyla yüksek katlı olmayan yöresel dokuya uygun 20 bin konut yapmayı planlıyoruz. Bu bütçemizin yapılmasında emeği geçen tüm meclis üyelerimize, belediye başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve personellerimize teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler