YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’dan Chp’ye Ziyaret

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir ve...

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’dan Chp’ye Ziyaret

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir ve yönetim kuruluna iade-i ziyarette bulundu.

Özdemir, ziyaretinden dolayı Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’a teşekkür etti. Konuşmasında, Şahinbey ilçesinin genel sorunlarını ele alan Özdemir, CHP’nin Gaziantep’te belediyeleri aldığı takdirde insan odaklı bir politika izleyeceklerini, insana yatırım yapacaklarını, sosyal belediyecilik anlayışını tam anlamıyla uygulayacaklarını söyledi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan da, CHP Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dilerken, kendilerini samimi bir şekilde ağırlayan CHP Şahinbey İlçe Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Turan,“Bu memleketi kim yönetirse yönetsin önceliği Gaziantep olmalı, kentimizin gelişmesi için elinden ne geliyorsa yapmalıdır” dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler