YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahinbey'de okullara geri dönüşüm kutuları dağıtılıyor

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şahinbey’de Temizlik Vakti’ sloganıyla başlatılan kampanya, okullarda düzenlenen programlarla devam ediyor....

Şahinbey'de okullara geri dönüşüm kutuları dağıtılıyor

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şahinbey’de Temizlik Vakti’ sloganıyla başlatılan kampanya, okullarda düzenlenen programlarla devam ediyor. Kampanyaya destek veren Barak İlköğretim Okulu’nda belediye temizlik ekipleri okul içi ve dışında temizlik çalışması yaparak, okulun her sınıfına geri dönüşüm kutuları verdi.

Temizlik kampanyasına verdikleri desteklerden dolayı öğrencilere teşekkür eden Tahmazoğlu, “Barak İlköğretim Okulu’nu sık sık ziyaret ediyoruz. Çünkü biz sizleri çok seviyoruz. Bu ziyaretlerimizde sizlere nasıl daha faydalı olabiliriz bunun için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Barak mahallemize birçok hizmet yaptık yapmaya devam edeceğiz. Başta okulumuzun bahçesine halı saha yaparak öğrencilerimize hediye ettik. Sadece burada halı saha yetmez dedik ve Okulumuzun yanına bir sosyal tesis inşaatına başladık. Tesisimizin alt katını çocuklarımız için oyun alanı yapıyoruz. Bununla da yetinmeyerek ikinci sosyal tesisimizi Hz. Ali Caminin yanına yapıyoruz. Bu sosyal tesisimizde etüt merkezi yanı sıra çok amaçlı salonlar olacak.” dedi.

Türkiye’nin en büyük parkının inşaatına başladıklarını kaydeden Tahmazoğlu, “Havaalanı yolu üzerinde elyaf iplik fabrikası yanına girildiğinde 1 milyon 700 bin metrekarelik parkın birinci etabı olan 300 bin metrekarelik alanın park inşaatına başlıyoruz. Bu yılın sonuna kadar tamamlanacak. Halkımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

Temizlik kampanyası kapsamında ziyaret edilen okullarda öğrencilere küçük hediyeler verdiklerini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, “Şimdi öğrencilerimiz için 100 bin adet temizlik seti hazırlıyoruz. İçinde diş macunu, diş fırçası, el sabunu, kağıt ve ıslak mendil bulunan temizlik setimizi tüm öğrencilerimize vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler