YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahinbey’de voleybolcularla sözleşme yenilendi

Geçen sezon ilk defa Erkekler Aroma 3. Voleybol Liginde mücadele eden ve elde ettiği başarılarla...

Şahinbey’de voleybolcularla sözleşme yenilendi

Geçen sezon ilk defa Erkekler Aroma 3. Voleybol Liginde mücadele eden ve elde ettiği başarılarla adını 2’nci Lig’e yazdıran Şahinbey Belediye Gençlikspor, 1 antrenör sporcu ve 7 sporcusuyla sözleşme yeniledi.
Geçen sezonun başarılı takımını bozmak istemeyen Şahinbey Belediye Gençlikspor 2. Lig’de de başarılı olmak için kolları sıvadı. İlk defa mücadele ettikleri Erkekler Voleybol Liginde başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, “Kulüp olarak sadece futbol ile sınırlı kalmak istemiyoruz. Gaziantep’in ihtiyaç duyduğu salon sporlarını ve özellikle voleybolu en iyi biçimde temsil etmek için uğraş veriyoruz. Bu bağlamda geçen sezon kadromuzda yer alan 1 antrenör sporcumuz, 6 sporcumuz ve alt yapıdan 1 sporcumuz ile sözleşme yeniledik. Şehrimizi en iyi biçimde temsil etmek için elimizden gelen gayretleri sarf edeceğiz. Mevcut kadrodaki oyuncularımızla sözleşmeyi yeniledikten sonra kadromuzu güçlendirme adına dış transfere yöneleceğiz.” diye konuştu.
Voleybol takımı şu oyuncularla sözleşme imzaladı: Hüseyin Öztürk (Antrenör Sporcu), Habip Demiralp (Pasör), Talip Aksoy (Pasör Çarprazı), Ali Korkmaz (Orta Oyuncu), Uğur Koçaslan (Orta Oyuncu), Veysel Delihan (Orta Oyuncu), Tuncay Öcal (Smaçör), Celal Yalçın (Pasör).

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler