YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehitkamil'den Batıkent Mahallesi'ne Modern Park

Gaziantep’te yaşanan yeşil alan ve park sorununa yapmış olduğu hizmetlerle çare olan Şehitkamil Belediyesi, Batıkent...

Şehitkamil'den Batıkent Mahallesi'ne Modern Park

Gaziantep’te yaşanan yeşil alan ve park sorununa yapmış olduğu hizmetlerle çare olan Şehitkamil Belediyesi, Batıkent Mahallesi'nde 25 dönüm üzerinde dev park çalışması başlattı.

Son dönemde yapılan en büyük park çalışmalarından birini yaptıklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Yaklaşık 25 dönümlük bir arazide çalışma yapıyoruz. Bu aks üzerinde yine Gaziantep’te ilkleri gerçekleştiriyoruz. Daha önce yapılmış parklardaki trafoları yerin altına almıştık. Burada da bulunan beş tane trafoyu yerin altına alarak elektrik direklerini yerin altına alıyoruz. Tedaş ile birlikte koordineli çalışarak bu bölgenin 25 dönümlük alanının tamamında havai hatları yerin altına alarak vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamamız gerekiyor" dedi.

Parkın yapımında kullanılan malzemelerin tamamıyla doğal olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, "Etrafında yürüyüş parkurları, dinlenme alanları, pergolalar, çocuk oyun grupları, gölgeliklerden oluşan çok nitelikli bir parkı yakın zamanda milletimizin hizmetine sunacağız. Burada yapılan projelerin hepsi yine kendi ekibimize ait. Otomatik sulama sistemleri ile gölgelikleri ile yetiştirilmiş özel bitkileri ile sanki burada 3-4 yıldır park varmış gibi bir alanı vatandaşlarımıza sunacağız. Dülük Tabiat Parkı'nda kullanılan sistemi burada da uygulayacağız. Yetişmiş bitkileri buraya yerleştirerek tamamıyla hazır hale gelecek. Sene sonunda burası bitmiş olacak. Vatandaşlarımız ise bahar aylarında buranın tadını çıkaracaklar" şeklinde konuştu.

Şehitkamil Belediyesi'nin böylesine kapsamlı bir park yapmasından oldukça memnuniyet duyan vatandaşlar da, "Batıkent Mahallesi'ne böylesine bir park çok gerekliydi. Özellikle çocuklarımız oynayacak, güzel vakit geçirecek bir yerin sıkıntısını yaşıyordu. Burası oldukça geniş bir alan. Belediyemizin bu alanı komple park ve yeşil alan için ayırması bizi memnun etti. Ailece gelip güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçireceğimiz bir yer olacak. Belediyemizin diğer park alanlarında yaptığı çalışmaları göz önüne aldığımızda burasının da çok güzel ve modern olacağından hiç şüphemiz yok. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler