YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seri katil ölüm listesiyle yakalandı

Gaziantep’te 3 kişinin öldürülmesinin ardından bir kişiyi daha öldürerek cebine öldüreceği şahısların isim listesini koyan seri katil yakalandı.

Seri katil ölüm listesiyle yakalandı

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde 6 ay önce otomobil satımı yüzünden çıkan tartışma sonucu 3 kişiyi, bir ay önce de başka bir arkadaşını öldüren zanlı yakalandı.

Oğuzeli ilçesinde yaklaşık 6 ay önce otomobil satım işlerinden dolayı çıkan alacak verecek kavgası sonunda Eyüp Elalmış, Yılmaz Kaya ve Yılmaz İlik isimli 3 kişi hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Osman Uçar, Emrah Bulut ve Mehmet Diksa yakalanırken, sonra Ahmet Uçar isimli zanlı firar etmişti.

Zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdüren Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Karataş’ta da Erdal Tüm isimli başka bir vatandaşı da öldürdüğü bilgisini aldığı Uçar’ı takibe aldı. Ekipler, Uçar’ı havaalanı yolu üzerindeki bir büfede sigara almak üzereyken yakaladı. Uçar’ın üzerinde yapılan aramada da bir tabanca ve iki şarjör içinde toplam 32 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan Uçar, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler