YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sınır Olayları

GAZİANTEP (AA) - Kilis-Suriye sınırından Türkiye'ye geçmeye çalışan bir grup kaçakçı, askerlerin ateşle karşılık vermesi üzerine Suriye tarafına kaçtı.

Kilis-Suriye sınırından Türkiye'ye geçmeye çalışan bir grup kaçakçı, askerlerin ateşle karşılık vermesi üzerine Suriye tarafına kaçtı. Alınan bilgiye göre, 2. Hudut Tabur Komutanlığı sorumluluk sahasında, Suriye'den Türkiye'ye kamyonetlerle kaçak malzeme geçirmeye çalışan bir grup kaçakçı, askerlere ateş açtı. Bunun üzerine, bölgedeki iki devriye timince kaçakçılara ateşle karşılık verildi. Açılan ateş sonucunda kaçakçılar, Suriye tarafına kaçtı. Lastikleri patlayan bir kamyonet, mayınlı sahada kontrol altına alındı. Kamyonette yapılan aramada 18 bin paket kaçak sigara ile boş kalaşnikof şarjörü ele geçirildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler