YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği

GAZİANTEP (AA) - Suriyeli çocuklar, TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.

Suriyeli çocuklar, TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni gezdi. Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve 22 kampta barınan Suriyeli öğrenciler, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü organizasyonuyla hayvanat bahçesine getirildi. Görevliler eşliğinde bahçeyi gezen öğrenciler, ilk defa gördükleri hayvanların fotoğraflarını çekti. AFAD İl Müdürü Sinan Atakan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeşitli illerdeki çadır ve konteyner kentlerde barınan 220 çocuğu, TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında misafir ettiklerini söyledi. Çocukların hayvanat bahçesinde güzel bir gün geçirdiğini aktaran Atakan, 23 Nisan'a kadar farklı etkinliklerle biraraya geleceklerini kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler