YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Veliler, 5 kardeş okul yararına kermes düzenledi

Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, Gaziantep’teki 5 kardeş okul yararına kermes düzenledi.Okulun...

Veliler, 5 kardeş okul yararına kermes düzenledi

Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, Gaziantep’teki 5 kardeş okul yararına kermes düzenledi.

Okulun spor salonunda düzenlenen kermesin açılışına Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Güney Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yaşar Narı, Güney Eğitim Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Kermesin açılışında konuşan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Velilerin kardeş okul yararına düzenledikleri bu kermesle çok önemli bir görev üslendiklerini ifade etti. Aydın, “Bu tür hizmetler sosyal hayatın gelişmesi, birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına çok önemli. Bu kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün olduğu gibi inşallah bu hizmetlere her zaman sahip çıkacağız." dedi.

Okul Müdürü Süleyman Eski de "Bu etkinliğe canı gönülden sahip çıkan başta öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve öğrencilerimize göstermiş oldukları örnek davranıştan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Velilerimizin de katılımı ile gerçekleştirdiğimiz kermes, öğrencilerimizin sadece eğitim yönüyle değil, bu tür etkinliklerle de adlarından söz ettirmesi bizi çok mutlu etti. Elde edilen gelirlerin hepsini öğrencilerimizle birlikte kardeş okullarımızı ziyaret ederek ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunacağız.” diye konuştu.

Kermeste, annelerin hazırladıkları pasta, börek, çiğ köfte, içli köfte, bazı, mantı, soğuk salata, meşrubat ve tatlı çeşitlerini tatmak için sıraya giren öğrenciler büyük heyecan yaşadı. Kermesten elde edilen gelirlerle 24 Kasım İlköğretim Okulu, Özdemirbey İlköğretim Okulu, Sarısalkım İlköğretim Okulu, 125.Yıl İlköğretim Okulu ve Yavuzeli Üçgöl İlköğretim Okulu’na yardım yapılacak.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler